Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρωταθλήτρια Γαλλίας η Μονακό

Πρωταθλήτρια Γαλλίας η Μονακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/5/2017 01:01
Η Μονακό κέρδισε με 2-0 την Σεντ Ετιέν στο «Λουί Ντε» και στέφθηκε πρωταθλήτρια Γαλλίας για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια. Εμ’Μπαπέ (19’) και Ζερμέν (90+3’) οι σκόρερ των Μονεγάσκων.

Τέλος στην εγχώρια κυριαρχία της Παρί Σεν Ζερμέν έβαλε η Μονακό. Η τρομερή ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ κέρδισε με 2-0 τη Σεντ Ετιέν στο Πριγκιπάτο και «σφράγισε» την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του πρώτου της μετά το 2000! Μάλιστα, αυτό ήταν το 8ο πρωτάθλημα για τους Μονεγάσκους, οι οποίοι έπιασαν τη Ναντ στην 3η θέση των κατακτήσεων (10 η Σεντ Ετιέν, 9 η Μαρσέιγ στις δύο πρώτες θέσεις).

Στο 19ο λεπτό ο Φαλκάο συνεργάστηκε με τον Εμ’Μπαπέ και το παιδί θαύμα της Μονακό «έγραψε» το 1-0, φτάνοντας τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα. Μάλιστα ο 18χρονος έγινε ο νεότερος παίκτης αυτής της δεκαετίας που έφτασε σ’ αυτό τον αριθμό τερμάτων στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ζερμέν, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα. Έτσι, η Μονακό στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια, τέσσερα χρόνια μετά την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.