Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με -6 κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ, για εκτεταμένα και η ΑΕΚ

Με -6 κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ, για εκτεταμένα και η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/5/2017 17:53
O Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αλλά και στον τεχνικό διευθυντή του «Δικέφαλου του Βορρά», Λούμπος Μίχελ για τα όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου. Με τι κινδυνεύουν οι δύο ΠΑΕ.

Η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε δίωξη σε βάρος των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, αλλά και του τεχνικού διευθυντή του «Δικέφαλου του Βορρά», Λούμπος Μίχελ, για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι δυο ΠΑΕ έχουν κληθεί με βάση τα ίδια άρθρα για εκτεταμένα επεισόδια, ενώ ο ΠΑΟΚ που έχει κληθεί και με βάση το άρθρο 15 παρ. 6, εδ. δ το οποίο κάνει λόγο για επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου, κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών. Μάλιστα, επειδή είναι υπότροπος από πέρσι και το ματς με τον Ολυμπιακό, η ποινή μπορεί να διπλασιαστεί, οπότε απειλείται με αφαίρεση έξι βαθμών. Με βαριές ποινές, αλλά όχι αφαίρεση βαθμών, κινδυνεύει και η ΑΕΚ.

Επίσης ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη και στον Λούμπος Μίχελ για όσα φέρετε να έχει πει προς 4ο διαιτητή της αναμέτρησης κ. Καλογερόπουλο, ο οποίος τον είχε αποβάλει. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ κινδυνεύει με πρόστιμο αλλά και με τιμωρία εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους έως και πέντε μήνες.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θα καλέσει πιθανότατα την Παρασκευή τις δύο ΠΑΕ προκειμένου να απολογηθούν για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν. Εάν δεν παρθεί απόφαση για την τιμωρία τους μέχρι την Δευτέρα, 15 Μαΐου, αυτό θα σημάνει ότι οι αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής των πλει-οφ (ΑΕΚ- Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ – Πανιώνιος) την Κυριακή (21/5), θα διεξαχθούν κανονικά με κόσμο.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ: "Ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε δίωξη σε σε βάρος των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΑΕΚ, νόμιμα εκπροσωπουμένων, καθώς και του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Lubos Michel (τελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας 2016-2017 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 6/5/2-17) για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 6 παρ. 3β, 11 παρ. 2, 3 σε συνδ. με αρ. 10 παρ. 1δ. περ. Ι, 14, 15 παρ. 1α, παρ. 2, παρ. 3 Α, Β, παρ. 4A, Β, παρ. 5 εδ. β, ε, παρ. 6 εδ. α, β, γ, (δ για ΠΑΕ.ΠΑΟΚ), ε, στ, παρ. 7 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠO".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.