Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ζωντανή για τετράδα η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ζωντανή για τετράδα η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/5/2017 00:13
Με γκολ των Σάντσες (60’) και Ζιρού (83’), η Άρσεναλ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Σαουθάμπτον και έμεινε ζωντανή στη μάχη για την τετράδα, όντας πλέον στο -3 από την 4η Μάντσεστερ Σίτι.

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0), η Άρσεναλ κέρδισε με 2-0 την Σαουθάμπτον στο «Σέντ Μέρις» και προσπέρασε για ένα βαθμό την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο στην 5η θέση. Οι «κανονιέρηδες» έφτασαν τους 66 βαθμούς και βρίσκονται στο -3 από την 4η Μάντσεστερ Σίτι αλλά και στο -4 από την 3η Λίβερπουλ, που έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Το παιχνίδι ήταν εξ αναβολής για την 26η αγωνιστική και είχε χαρακτήρα «must win» για την Άρσεναλ, η οποία χρειάστηκε τις επεμβάσεις του Τσεχ στο πρώτο μέρος για να κρατήσει το μηδέν. Στο 20’ ο Τσέχος πορτιέρο νίκησε σε τετ-α-τετ τον Γκαμπιαντίνι, ενώ στο 42’ έδιωξε με το ένα χέρι το μακρινό σουτ του Ρέντμοντ.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ανέβασε την απόδοση της και στο 60’ πήρε το προβάδισμα με εξαιρετική ενέργεια του Σάντσες. Ο Χιλιανός «άδειασε» δύο αντιπάλους και με ψύχραιμο πλασέ «έγραψε» το 1-0. Τα πάντα τελείωσαν στο 83’, όταν μετά από γέμισμα του Χιλιανού, ο Ράμσεϊ έδωσε με κεφαλιά στον Ζιρού και ο Γάλλος με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.