Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Με το μυαλό στον τελικό η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Με το μυαλό στον τελικό η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/4/2017 21:40
Με τον Χιμένεθ να ξεκουράσει πρόσωπα ενόψει του τελικού Κυπέλλου, η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, ισοφαρίζοντας το σκορ με τρομερό γκολ του Πατίτο.

Το μυαλό της στον τελικό του Κυπέλλου είχε η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μανόλο Χιμένεθ βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει σχεδόν όλους τους βασικούς και τελικά η «Ένωση» έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τους Ζωσιμάδες.

Οι Γιαννιώτες είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 7’ με κεφαλιά του Μαυροπάνου, που πέρασε δίπλα από δοκάρι, ενώ τρία λεπτά μετά ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Πέκχαρντ. Αυτή ήταν η πιο μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ στο πρώτο μέρος , με τον ΠΑΣ από την πλευρά του να δυσκολεύονταν να απειλήσει με αξιώσεις.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλες δύο καλές στιγμές, με άστοχη κεφαλιά του Αλμέιδα (28’) και συρτό σουτ του Πέκχαρτ (30’), το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Πασχαλάκης. Η «Ένωση» είχε τον έλεγχο, όμως στο 38’ το μακρινό σουτ του Λίλα έσκασε μπροστά στον Μπάρκα και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΣ!
Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ έδειξε διάθεση να πιέσει για να επιστρέψει στο ματς, κάτι που θα μπορούσε να κάνει στο 54’, όμως ο Πασχαλάκης έδιωξε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Αϊντάρεβιτς. Ο ΠΑΣ έδινε χώρο στην «Ένωση» και «χτυπούσε» στην κόντρα, έχοντας δύο καλές στιγμές με Μαμπουλού (75’) και Κούτρη (77’) για ένα δεύτερο γκολ.

Αυτό δεν ήρθε και στο 80’ η ΑΕΚ έφτασε στην ισοφάριση με τρομερό πλασέ του Πατίτο έξω από την περιοχή. Το 1-1 ήταν το τελικό σκορ, αφού στο 89' ο Πέκχαρτ αστόχησε, μετά την κάθετη του Μάνταλου, χάνοντας την ευκαιρία να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.