Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Φινάλε με νίκη για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: Φινάλε με νίκη για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/4/2017 21:26
Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (Τσόρι, Ελιονούσι) ο Ολυμπιακός πέρασε με 2-0 από την έδρα του Παναιτωλικού και ολοκλήρωσε νικηφόρα τη σεζόν. Δύο δοκάρια ο Καρντόσο, τρομερές ευκαιρίες του Κλέσιο στο φινάλε.

Με νίκη έκλεισε τη χρονιά ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και τερμάτισαν στο +6 από τον 2ο της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ.

Παρά τις απουσίες των Φορτούνη και Σεμπά, οι Πειραιώτες πήραν από το ξεκίνημα τον έλεγχο του παιχνιδιού, απειλώντας για πρώτη φορά στο 9’ με άστοχη κεφαλιά του Καρντόσο από το ύψος του πέναλτι. Ο Παραγουανός είχε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 18’, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι ύστερα από εξαιρετική συνεργασία των παικτών των φιλοξενούμενων.

Στο 25’ ο Κυριακίδης έδιωξε με γροθιές το απευθείας φάουλ του Τσόρι, ενώ ακολούθησαν δύο σουτ του Κλέσιο (31’, 35’) χωρίς όμως να προβληματίσουν τον Καπίνο. Τελικά ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια, με τον Τσόρι να «γράφει» το 1-0 από κοντά, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά το δεύτερο δοκάρι του Καρντόσο.

Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στο δεύτερο μέρος και είναι ενδεικτικό ότι η πρώτη αξιόλογη φάση ήρθε στο 75’, με τον Κυριακίδη να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Ελιονούσι. Η ευκαιρία αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή, αφού στο 79’ ο Καρντόσο άνοιξε ωραία για τον Ντε Λα Μπέγια, αυτός έκανε τη σέντρα για τον Ελιονούσι και ο Νορβηγός με πλασέ στην κίνηση «έγραψε» το 2-0.

Ο Παναιτωλικός πίεσε στο φινάλε για το γκολ της τιμής, σπαταλώντας δύο τεράστιες ευκαιρίες με τον Κλέσιο. Στο 89’ ο άσος των γηπεδούχων αστόχησε με σουτ σε κενή εστία, έπειτα από απόκρουση του Καπίνο σε προσπάθεια του Ρόσα, ενώ στο 90+3’ ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού βγήκε νικητής σε τετ-α-τετ με τον Αφρικανό, κρατώντας το 2-0 ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.