Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Σοκ στο 89’ για Γιουβέντους

Σέριε Α: Σοκ στο 89’ για Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2017 00:48
Η Γιουβέντους κρατούσε τη νίκη στα χέρια της στην έδρα της Αταλάντα, ωστόσο ένα λάθος του Πιάνιτς στο 89’ έδωσε την ευκαιρία στον Φρόιλερ να ισοφαρίσει σε 2-2 και να στείλει τους Μπεργκαμάσκι πιο κοντά στο Γιουρόπα Λιγκ.

Λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την Μονακό για τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιουβέντους έδειξε να έχει το μυαλό της στο Πριγκιπάτο και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο.
Οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι υπέπιπταν σε εύκολα λάθη και ένα εξ αυτών επέτρεψε στην Αταλάντα να προηγηθεί. Στο 45’ ο Κόντι εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα των φιλοξενούμενων και από κοντά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η απάντηση της Γιουβέντους ήρθε στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) χάρη σε αυτογκόλ του Σπινατσόλα, ο οποίος αγωνίζεται στην Αταλάντα ως δανεικός από τη «Γηραιά Κυρία». Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, είχαν δύο καλές στιγμές με Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν και στο 57’ φώναξαν δικαιολογημένα για την απόφαση του διαιτητή να ακυρώσει το πέναλτι που έδειξε αρχικά σε χέρι του Τολόι, δίνοντας λανθασμένα οφσάιντ στον Μάντζουκιτς.

Η Γιουβέντους δεν πτοήθηκε, απείλησε με Κεντίρα και Πιάνιτς για την ανατροπή, ώσπου στο 83’ ο Βόσνιος βρήκε ωραία τον Ντάνι Αλβες και αυτός με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-1. Όλα έδειχναν ότι η «Γηραιά Κυρία» θα έπαιρνε τη νίκη, όμως στο 89’, ύστερα από λάθος του Πιάνιτς, ο Φρόιλερ νίκησε με διπλή προσπάθεια του Μπουφόν και χάρισε το βαθμό στην Αταλάντα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.