Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο «Γουέμπλεϊ» όλα τα εντός της Τότεναμ τη νέα σεζόν!

Στο «Γουέμπλεϊ» όλα τα εντός της Τότεναμ τη νέα σεζόν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2017 19:04
Μέσω ανακοίνωσης, η Τότεναμ γνωστοποίησε ότι τη νέα σεζόν θα δώσει όλους τους εντός έδρας αγώνες της στο «Γουέμπλεϊ», προκειμένου να ολοκληρωθούν τα έργα για το νέο της γήπεδο.

Το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» ετοιμάζεται να περάσει στην ιστορία, προκειμένου να αναγερθεί το νέο γήπεδο της Τότεναμ, χωρητικότητας 61.000 θεατών, το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο προς χρήση για τη σεζόν 2018-2019.

Τη φετινή σεζόν, οι «πετεινοί» έδωσαν στο «Γουέμπλεϊ» τους ευρωπαϊκούς τους αγώνες, ωστόσο όπως ανακοίνωσαν, απ’ τη σεζόν 2017-2018 θα χρησιμοποιήσουν το ιστορικό γήπεδο για όλους τους εντός έδρας αγώνες τους.

Η είδηση βέβαια δεν ήχησε καλά στα αυτιά όλων των οπαδών της ομάδας, αφού η Τότεναμ γνώρισε δύο εντός έδρας ήττες στο «Γουέμπλεϊ» για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε τη Γάνδη, με το ισόπαλο 2-2 να την αφήνει εκτός από τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα (22/4) ηττήθηκε με 4-2 από την Τσέλσι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, μετρώντας συνολικά μόλις μια νίκη (κόντρα στην ΤΣΣΚΑ) σε πέντε παιχνίδια που έδωσε τη φετινή σεζόν στο ιστορικό γήπεδο.

«Το Γουέμπλεϊ θα είναι το σπίτι μας για μία σεζόν και ελπίζουμε να επιστρέψουμε από εκεί σε ένα από τα μεγαλύτερα στάδια του είδους του και το πιο μοναδικό στον κόσμο, που θα φιλοξενεί και ματς του NFL, ένα στάδιο που θα είναι κλειδί για την μελλοντική ανάπτυξη και επιτυχία μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι και πρόσθεσε:

«Το Λέιν σημαίνει πάρα πολλά για τον καθένα μας και έπρεπε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για την κατασκευή του καινούργιου γηπέδου πριν αφήσουμε την εμβληματική, ιστορική έδρα μας για περίπου 118 χρόνια. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα δώσουμε στο Λέιν ένα ταιριαστό αντίο όταν θα παίξουμε το τελευταίο μας παιχνίδι εκεί στις 14 Μαΐου»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.