Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σε απολογία για απειλή Ολυμπιακός και Μοντέστο

Σε απολογία για απειλή Ολυμπιακός και Μοντέστο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2017 16:35
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία τον Φρανσουά Μοντέστο για τις απειλές προς τον παρατηρητή Βρακά καθώς και τον Ολυμπιακό ως συνυπεύθυνο. Στο «σκαμνί» και οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ.

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα βρεθεί την επόμενη Πέμπτη (4/5) ο Φρανσουά Μοντέστο προκειμένου να απολογηθεί για την συμπεριφορά του στη ρεβάνς του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων» κατηγορείται ότι έπιασε από το πρόσωπο τον παρατηρητή του αγώνα, Κώστα Βρακά και τον απείλησε με την φράση «θα δεις τι θα πάθεις». Βάσει του Άρθρου 28 περί «απειλών σε αξιωματούχους»- κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρου για ένα έτος.

Ως συνυπεύθυνη και υπαίτια για την συμπεριφορά του στελέχους της, κλήθηκε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να κινδυνεύουν με ποινές από τιμωρία της έδρας ως και αφαίρεση βαθμών!

Σε απολογία κλήθηκε και η ΠΑΕ ΑΕΚ για την συμπεριφορά των οπαδών της, όπως και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.