Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επιστροφή στις νίκες και +7 η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Επιστροφή στις νίκες και +7 η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2017 23:54
Με πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Κόστα (2 γκολ, 1 ασίστ) η Τσέλσι κέρδισε με 4-2 την Σαουθάμπτον στην Πρέμιερ Λιγκ και ξέφυγε προσωρινά με +7 από την 2η Τότεναμ, που δοκιμάζεται αύριο (26/4) στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας.

Ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε η Τσέλσι. Μετά τη νίκη με 4-2 απέναντι στην Τότεναμ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου, οι «μπλε» κέρδισαν με το ίδιο σκορ την Σαουθάμπτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ξεκίνησε ιδανικά το ματς, παίρνοντας προβάδισμα από το 5ο λεπτό χάρη σε ωραίο τελείωμα του Αζάρ μέσα από την περιοχή. Ο Βέλγος είχε χαμένο τετ-α-τετ στον 17’ για το 2-0 και στο 24’ ένας πρώην «μπλε», ο Οριόλ Ρομέου, ισοφάρισε το σκορ σε 1-1, εκμεταλλευόμενος την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων. Μάλιστα, αυτό ήταν το 11ο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος που η Τσέλσι δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν.

Οι «μπλε» πίεσαν για να ξαναπάρουν το προβάδισμα και τα κατάφεραν στο φινάλε του ημιχρόνου (45+1’) με δυνατή κεφαλιά του Κέιχιλ. Στο 54’ ο Ντιέγκο Κόστα σκόραρε με τον ίδιο τρόπο και πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από ενάμιση μήνα. Την ασίστ μοίρασε ο Φάμπρεγκας, ο οποίος έφτασε τις 103 στην Πρέμιερ και ξεπέρασε τον Φράνκ Λάμπαρντ στην 2η θέση της λίστας όλων των εποχών (πρώτος ο Γκίγκς με 162).

Στα επόμενα λεπτά η Σαουθάμπτον κέρδισε μέτρα και προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς ωστόσο η Τσέλσι διαχειρίστηκε το υπέρ της προβάδισμα και λίγο πριν το φινάλε πέτυχε άλλο ένα γκολ. Στο 89’ ο Ντιέγκο Κόστα έπαιξε το «ένα-δύο» με Αζάρ και Πέδρο και με ωραίο τελείωμα «έγραψε» το 4-1, πετυχαίνοντας το ωραιότερο γκολ της αναμέτρησης. Το μόνο που κατάφερε η Σαουθάμπτον ήταν να μειώσει στο 90+4’ με κεφαλιά του Μπέρτραντ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.