Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: 7η σερί νίκη και -4 για Τότεναμ!

Πρέμιερ Λιγκ: 7η σερί νίκη και -4 για Τότεναμ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2017 16:47
Η Τότεναμ διέλυσε με 4-0 την Μπόρνμουθ στο Λονδίνο, έφτασε τις 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και μείωσε προσωρινά στο -4 τη διαφορά από την Τσέλσι.

Συνεχίζει να εντείνει την πίεση προς την Τσέλσι η Τότεναμ. Οι «πετεινοί» ισοπέδωσαν με 4-0 την Μπόρνμουθ, μείωσαν στο -4 τη διαφορά από την 1η θέση και περιμένουν απώλεια των «μπλε» στο αυριανό (16/4) ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» για να διατηρηθούν κοντά στην κορυφή. Αυτή ήταν η 7η σερί νίκη πρωταθλήματος για τους «πετεινούς», κάτι που πετυχαίνουν για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1967!

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο προηγήθηκε στο 16ο λεπτό με δυνατό σουτ του Ντεμπελέ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Σον βρέθηκε απέναντι από τον Μπόρουτς και με εύστοχο πλασέ από πλάγια θέση διπλασίασε το σκορ της ομάδας του.

Η Μπόρνμουθ προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς αποτέλεσμα, και τα πάντα τελείωσαν στο 48’, με τον Κέιν να «γράφει» το 3-0 με σουτ εντός περιοχής. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Γιάνσεν, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 με το δεύτερο γκολ του στο πρωτάθλημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.