Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στον ΟΦΗ ο Όγιος

Και επίσημα στον ΟΦΗ ο Όγιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/7/2013 23:38
Παίκτης του ΟΦΗ και επίσημα είναι ο Μάικλ Όγιος, με την Κρητική ΠΑΕ να ανακοινώνει τον δανεισμό του για ένα έτος με οψιόν αγοράς από την Εστουδιάντες.

Ο 22χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός έφτασε χθες το βράδυ στη Κρήτη και από σήμερα ανήκει στο ρόστερ του ΟΦΗ για τον επόμενο χρόνο, με την ομάδα να έχει και οψιόν αγοράς εφόσον και οι δύο πλευρές μείνουν ικανοποιημένες από την συνεργασία τους.

Ο ίδιος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ, χαρακτηρίζοντας την παρουσία του στην ομάδα ως μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του, δήλωσε χαρούμενος που θα παίξει με τον Γκαλέτι, ενώ τόνισε πως το «Γεντί Κουλέ» του θυμίζει Αργεντινή.

Η ανακοίνωση:


Ο Μάικλ Όγιος (1992) είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ καθώς υπέγραψε το απόγευμα το νέο του συμβόλαιο, για ένα έτος με οψιόν αγοράς από πλευρά της ΠΑΕ. Ο 22χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην Εστουδιάντες από το 2007 ενώ έχει 9 συμμετοχές και 1 γκολ με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής U-20.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον ΟΦΗ και στην Ευρώπη. Είναι μεγάλη πρόκληση που βρίσκομαι εδώ, θέλω να βοηθήσω την καινούργια μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της και για μένα είναι πολύ ευχάριστο που είμαι μαζί με τον Γκαλέτι που γνωρίζει την Ελλάδα και θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο εύκολα. Ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδο του ΟΦΗ που έχω μάθει και έχω δει ότι ο κόσμος είναι καταπληκτικός και μου θυμίζει Αργεντινή και τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΟΦΗ και όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στο Ηράκλειο και στην ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.