Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Με ανατροπή ο Ολυμπιακός του Λεμονή

Σούπερ Λιγκ: Με ανατροπή ο Ολυμπιακός του Λεμονή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/4/2017 21:33
Ο Ολυμπιακός, στο ντεμπούτο του Λεμονή, βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στον Πλατανιά, ωστόσο έκανε την ανατροπή (2-1) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Μάριν (54’) και Ρομαό (63’) οι σκόρερ.

Με το… δεξί ξεκίνησε η 3η θητεία του Τάκη Λεμονή στον Ολυμπιακό. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-1 του Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και βρίσκονται προσωρινά στο +9 από τον 2ο Πανιώνιο.

Οι παίκτες των Πειραιωτών προσπάθησαν από το ξεκίνημα να πάρουν τον έλεγχο και να απειλήσουν την εστία του Πλατανιά, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έκλειναν σωστά τους χώρους και δεν επέτρεπαν στους γηπεδούχους να φανούν απειλητικοί. Ενδεικτικό ότι η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του Ολυμπιακού ήρθε στο 32’ με ένα δυνατό σουτ του Φιγκέιρας, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Σωτηρίου.

Οι Κρητικοί στέκονταν εξαιρετικά και μάλιστα είχαν φάσεις για να ανοίξουν το σκορ. Στο 20’ ο Καπίνο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια την κεφαλιά του Γιορέντε, ενώ στο 27’ ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού είπε «όχι» και σε σουτ του Μανούσου μέσα από την περιοχή. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν περιοριστεί σε φλύαρη κατοχή και στο 43’ ο Πλατανιάς κέρδισε πέναλτι για χέρι του Φιγκέιρας έπειτα από σουτ του Γιακουμάκη. Ο Μανούσος ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, σκοράροντας για τους φιλοξενούμενους με το φινάλε του πρώτου μέρους.

Ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος να γυρίσει το σκορ στο δεύτερο μέρος, απειλώντας από τα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Στο 49’ το απευθείας φάουλ του Φορτούνη πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 51’ ο Σωτηρίου μπλόκαρε το σουτ του Καμπιάσο από το ημικύκλιο. Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 54’, με τον Μάριν να σκοράρει με πλασέ στη μικρή περιοχή, έπειτα από συνεργασία με τον Φορτούνη. Να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν επιθετικό φάουλ για σπρώξιμο του Φορτούνη πάνω στον Καρυπίδη.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό για να γυρίσουν το σκορ, απειλώντας στο 60’ με σουτ του Μάριν, το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Τελικά, τέσσερα λεπτά μετά, ο Μάρτινς έβγαλε εξαιρετική μπαλιά για τον Φιγκέιρας, ο Πορτογάλος γύρισε στον αμαρκάριστο Ρομαό και αυτός με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 2-1.

Ο Πλατανιάς προσπάθησε να απαντήσει, με τον Φιγκέιρας να σώζει σίγουρο γκολ στο 66’ μετά από γύρισμα του Γιορέντε, ενώ στο 68’ η κεφαλιά του Σιγκνέβιτς πέρασε άουτ. Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 70’ με σουτ του Ανσαριφάρντ, ενώ στο 76’ το σουτ του Μαρίν από καλή θέση κατέληξε άουτ. Στο 82’ ο Σωτηρίου, με εξαιρετική επέμβαση, γλίτωσε το αυτογκόλ του Βάντερσον, ενώ στο 85’ το πλασέ του Καρντόσο πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να αντιδράσει και ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.