Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ήττα-σοκ για Τσέλσι, μείωσε στο -7 η Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Ήττα-σοκ για Τσέλσι, μείωσε στο -7 η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/4/2017 19:02
Η Τσέλσι ηττήθηκε με 2-1 από την Κρίσταλ Πάλας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και έδωσε την ευκαιρία στην Τότεναμ να μειώσει στο -7 τη διαφορά από την κορυφή, μετά τη νίκη της με 2-0 απέναντι στη Μπέρνλι.

Όχι, δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο! Μετά από 13 σερί νίκες στην έδρα της, η Τσέλσι ηττήθηκε με 2-1 από την Κρίσταλ Πάλας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και πλέον βρίσκεται στο +7 από την 2η Τότεναμ και όλα αυτά πριν το ντέρμπι της Τετάρτης (5/4) με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ποιος θα περίμενε τέτοια εξέλιξη στο ματς όταν μόλις στο 5’ ο Φάμπρεγκας άνοιγε το σκορ με κοντινό πλασέ, έπειτα από πάρε-βάλε του Αζάρ; Η Κρίσταλ Πάλας δεν πτοήθηκε και τέσσερα λεπτά ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 με τρομερό σουτ του Ζαχά, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει παρότι είχε μπροστά του τρεις αμυντικούς.

Η Τσέλσι δεν πρόλαβε να συνέλθει και δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή, «χτυπώντας» στην αντεπίθεση με τον Μπεντέκε. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε καλούνταν να απαντήσει και στο 16’ δικαιούται να φωνάζει για πέναλτι και αποβολή του Τάουνσεντ για χέρι στην περιοχή.

Το παιχνίδι μετατράπηκε σε μονόλογο των γηπεδούχων, με τον Χένεσι να κατεβάζει ρολά, σταματώντας τις προσπάθειες των Κόστα (22’), Αζάρ (39’) και Μάτιτς (40’, 45’). Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ουαλός γκολκίπερ είπε «όχι» σε τετ-α-τετ με τον Κόστα (54’), ενώ στο 56’ ο Ντιν έκοψε σωτήρια το σουτ του Ισπανού μέσα από την περιοχή. Η Κρίσταλ Πάλας άντεξε στην πίεση και στο 61’ θα μπορούσε να «κλειδώσει» το ματς, όμως ο Κουρτουά σταμάτησε με το πόδι τον Ζαχά σε τετ-α-τετ.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν ασφυχτικά για το γκολ της ισοφάρισης, όμως η Κρίσταλ Πάλας αμύνονταν εξαιρετικά. Στο 75’ ο Κόστα αστόχησε με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ στο 80’ ο Σακό έκοψε σωτήρια τη μπάλα προ του Μπατσουαγί. Πέντε λεπτά μετά ο Χένεσι σταμάτησε και σουτ του Φάμπρεγκας, με το 2-1 υπέρ της Κρίσταλ Πάλας να μένει ως το φινάλε.

Στο -7 η Τότεναμ, «κόλλησε» η Γιουνάιτεντ


Πρέμιερ Λιγκ: Ήττα-σοκ για Τσέλσι, μείωσε στο -7 η Τότεναμ
Την ήττα της Τσέλσι εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Τότεναμ, η οποία πέρασε με 2-0 από την έδρα της Μπέρνλι και μείωσε στο -7 τη διαφορά από την κορυφή.

Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη για τους «πετεινούς», που με γκολ των Ντάιερ (66’) και Σον (77’) έγιναν η πρώτη ομάδα που φεύγει με τρεις βαθμούς από το «Τερφ Μουρ» μετά την Μάντσεστερ Σίτι τον Νοέμβριο.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε σημαντικό έδαφος για την τετράδα, μένοντας στο 0-0 με την Γουέστ Μπρομ στο «Όλντ Τράφορντ».

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είχε στη διάθεσή του Ζλάταν και Πογκμπά και οι «κόκκινοι διάβολοι» αδυνατούσαν να διασπάσουν την άμυνα των «μπάγκις», που είχαν δοκάρι στο 86’ με τον Φλέτσερ. Στον αντίποδα Μχιταριάν και Ράσφορντ είχαν σημαντικές στιγμές για να σκοράρουν, ωστόσο ο Φόστερ κράτησε το μηδέν και άφησε τους γηπεδούχους στο -4 από την τετράδα.

Στα άλλα παιχνίδια, την 4η σερί νίκη της πήρε η Λέστερ, η οποία με γκολ των Εντιντί (25’) και Βάρντι (47’), κέρδισε με 2-0 την Στόουκ και ανέβηκε στην 13η θέση. Από την άλλη, η Χαλ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Γουέστ Χαμ και πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη για την παραμονή. Τέλος, η Γουότφορντ κέρδισε με 1-0 την ουραγό Σάντερλαντ και ανέβηκε στην 10η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.