Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάμαρης: «Να πεθαίνει ο ένας για τον άλλον στην Εθνική»

Σάμαρης: «Να πεθαίνει ο ένας για τον άλλον στην Εθνική»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2017 01:34
Ο Ανδρέας Σάμαρης παραδέχτηκε πως οι Έλληνες διεθνείς πίστευαν εξ’ αρχής σε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο Βέλγιο ενώ τόνισε ότι στόχος της «γαλανόλευκης» είναι να παρουσιάσει μία εικόνα ομάδας όπου «θα πεθαίνει ο ένας για τον άλλον».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Σάμαρης σε συνέντευξη του στην κάμερα του «ΣΚΑΪ»:

«Οι 25-30 που είμαστε εδώ, πιστεύαμε σε θετικό αποτέλεσμα. Την εξέλιξη δεν μπορούσε να την προβλέψει κανείς. Φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων. Ήταν ένα παιχνίδι σκοπιμότητας, δεν μπορούσαμε να επιτεθούμε, αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που βρισκόταν στην 1η θέση του fifa ranking για 1,5 -2 χρόνια. Έπαιξαν με ένα σύστημα που δεν είναι εύκολο να το αντιμετωπίσεις. Τα καταφέραμε, δεν αφήσαμε το Βέλγιο να κάνει τόσες ευκαιρίες, είχε όμως την κατοχή. Καταφέραμε και σκοράραμε, ισοφαριστήκαμε ωστόσο και ήταν κρίμα.

Έχουμε κάνει ανάλογη εμφάνιση με την Ολλανδία. Κρατάω περισσότερο το αποτέλεσμα, το οποίο ήταν καλύτερο απ' ό,τι της Βοσνίας στην ίδια έδρα. Φυσικά, δεν θα σημαίνει τίποτα αν δεν πάρουμε ένα αποτέλεσμα στη Βοσνία, ώστε να πάρουμε τη 2η ή και την 1η θέση στον όμιλο
».

Σχετικά με τους στόχους της Εθνικής, είπε: «Να παρουσιάσουμε μία εικόνα οικογένειας, μίας ομάδας που θα πεθαίνει ο ένας για τον άλλον. Είχαμε μιλήσει γι' αυτό και στην Ολλανδία. Ήταν μία παρέα που θα προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά πρώτος στόχος μας ήταν η άμυνα. Παρουσιάζουμε μία εικόνα που θέλει να βλέπει κι ο κόσμος. Αυτή είναι η εικόνα της Εθνικής και θα συνεχίσει να είναι».

Όσο για τη συνέχεια, ανέφερε: «Είναι δεδομένο ότι το κλισέ αγώνας-αγώνας είναι η αρχή μας. Στόχος μας είναι να πάμε στη Ρωσία, να περάσουμε στους ομίλους. Αλλά πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι-παιχνίδι και προχωράμε...».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.