Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκίμπε: «Περήφανος για τους παίκτες, λάθος η αποβολή Ταχτσίδη»!

Σκίμπε: «Περήφανος για τους παίκτες, λάθος η αποβολή Ταχτσίδη»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2017 01:20
Περήφανος για τους παίκτες του αλλά όχι ευχαριστημένος με την ισοπαλία, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, δήλωσε ο Μίκαελ Σκίμπε αμέσως μετά το ισόπαλο 1-1 της Ελλάδας με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες (1-1). Άδικη χαρακτήρισε την αποβολή του Ταχτσίδη ο Γερμανός.

Αναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Μίκαελ Σκίμπε στην κάμερα της Cosmotesports:

«Δεν είμαι βέβαια ευχαριστημένος από την ισοπαλία. Θέλω να ευχηθώ καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες για την σημερινή Εθνική εορτή. Είναι άσχημο που δεν φέραμε τη νίκη σήμερα, αν και την ακουμπήσαμε. Αν και την αγγίξαμε. Την θέλαμε και για τους Έλληνες. Όπως ήρθε το αποτέλεσμα η ισοπαλία φάνηκε σαν ήττα.

Δεν είμαι ευχαριστημένος από την αποβολή του Ταχτσίδη. Η πρώτη κάρτα ήταν σωστή αλλά η 2η όχι και έτσι έδωσε αριθμητικό πλεονέκτημα στους Βέλγους. Μέχρι τη Βοσνία έχουμε καιρό να δούμε το πως θα αντικαταστήσουμε τους Τζαβέλλα και Ταχτσίδη. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Θα μπορέσουμε να αντικαταστήσουμε αυτούς τους καλούς παίκτες με κάποιους άλλους. Να συγχαρούμε την ομάδα μας από βάθους καρδιάς για την εμφάνιση. Ναι είμαστε περήφανοι. Θα πρέπει να είμαστε περήφανοι σήμερα για τους παίκτες μας
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.