Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στα δύσκολα… καθαρίζει ο Ράμος

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στα δύσκολα… καθαρίζει ο Ράμος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/3/2017 23:42
Με τον Ράμος να «χτυπά» ξανά την κρίσιμη ώρα, η Ρεάλ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Μπέτις στο «Μπερναμπέου» και ξέφυγε με +2 από την Μπαρτσελόνα, έχοντας και ματς λιγότερο. Ιστορικό γκολ ο Ρονάλντο, γλίτωσε την αποβολή ο Νάβας, που υπέπεσε σε αυτογκόλ.

Η Ρεάλ τα βρήκε σκούρα απέναντι στην μαχητική Μπέτις, αλλά με ακόμα ένα γκολ του Ράμος πήρε τη νίκη με 2-1 στο Μπερναμπέου και πέρασε ξανά στην κορυφή, εκμεταλλευόμενη και την ήττα της Μπαρτσελόνα στο «Ριαθόρ» (2-1).

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ξεκίνησε πολύ δυνατά στο ματς, έχοντας καλές στιγμές με σουτ των Ρονάλντο (8’) και Ίσκο (12’) για ένα γρήγορο γκολ. Από την πλευρά της, η Μπέτις απείλησε για πρώτη φορά στο 13’ με σουτ του Κάστρο, το οποίο μπλόκαρε ο Νάβας. Ο γκολκίπερ της Ρεάλ θα έπρεπε να αποβληθεί στο 21’, καθώς ανέτρεψε καθαρά τον Σανάμπρια εκτός περιοχής, όμως δεν δόθηκε ούτε το φάουλ, ούτε η κόκκινη κάρτα.

Ο Κοσταρικανός γλίτωσε την αποβολή, όμως τρία λεπτά μετά (24’) έκανε τη… γκάφα της χρονιάς, καθώς έχασε τη μπάλα από τα χέρια του έπειτα από σουτ του Σανάμπρια, με αποτέλεσμα να χρεωθεί με αυτογκόλ.

Η απάντηση της Ρεάλ ήρθε στο 40’, όταν μετά από σέντρα του Μαρσέλο, ο Ρονάλντο έπιασε την κοντινή κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1-1. Αυτό ήταν το 366ο γκολ πρωταθλήματος στην καριέρα του Πορτογάλου, ο οποίος ισοφάρισε το ρεκόρ του θρυλικού Τζίμι Γκριβς ως τον παίκτη με τα περισσότερα γκολ στα 6 κορυφαία πρωταθλήματα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και στην επανάληψη, όμως οι παίκτες της Μπέτις αμύνονταν εξαιρετικά και δεν επέτρεπαν στην ομάδα του Ζινταν να απειλήσει. Όλα αυτά μέχρι το 78’ όταν ο Πιτσίνι τράβηξε τον Βάθκεθ και πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με δέκα.

Η Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε άμεσα το αριθμητικό πλεονέκτημα, ολοκληρώνοντας την ανατροπή στο 81’ με σκόρερ (ποιον άλλον;) τον Σέρχιο Ράμος. Μετά τα δύο γκολ απέναντι στη Νάπολι, ο Ισπανός σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, «γράφοντας» το 2-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τον Νάβας να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Αλεγρία στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.