Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «4» με 6αρα η Τότεναμ, σοκ με Κέιν!

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «4» με 6αρα η Τότεναμ, σοκ με Κέιν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/3/2017 20:59
Με τον Σον να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Τότεναμ διέλυσε με 6-0 την Μίλγουολ στο… μίνι λονδρέζικο ντέρμπι και εξασφάλισε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου βρίσκονται ήδη Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ. Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Κέιν.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Τότεναμ το παιχνίδι με τη Μίλγοουολ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι «πετεινοί» πήραν εμφατική νίκη με 6-0 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και εξασφάλισαν την πρόκριση για τα ημιτελικά του «Γουέμπλεϊ».

Το παιχνίδι πάντως ξεκίνησε άσχημα για την Τότεναμ, αφού ο Χάρι Κέιν γύρισε τον αστράγαλο στο 7ο λεπτό και υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να χάσει τη σεζόν. Ο Άγγλος επιθετικός αποχώρησε με πατερίτσες και προστατευτική μπότα στο πόδι, με τον Ποκετίνο να δηλώνει μετά το ματς ότι παρόμοιος τραυματισμός τον κράτησε εκτός για δύο μήνες.

Ο Έρικσεν πήρε τη θέση του στο 10ο λεπτό και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 31’. Η Μίλγουολ δεν κατάφερε να απαντήσει και ο Σον με δύο γκολ στο 41’ και στο 54’ «κλείδωσε» την υπόθεση πρόκριση. Άλι (72’) και Γιάνσεν (79’) μπήκαν και αυτοί στον πίνακα των σκόρερ, ενώ ο Σον ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

Έτσι, μετά τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, η Τότεναμ έγινε η 3η ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά, με το «πάζλ» να συμπληρώνει ο νικητής του Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που διεξάγεται τη Δευτέρα (13/3). Αύριο θα γίνει και η κλήρωση της ημιτελικής φάσης, με τα δύο παιχνίδια να διεξάγονται παραδοσιακά στο «Γουέμπλεϊ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.