Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ηρωικός βαθμός για Μπόρνμουθ στο «Όλντ Τράφορντ»

Πρέμιερ Λιγκ: Ηρωικός βαθμός για Μπόρνμουθ στο «Όλντ Τράφορντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/3/2017 16:30
Σ’ ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπόρνμουθ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Όλντ Τράφορντ», με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο. Χαμένο πέναλτι είχε ο Ζλάταν, που θα έπρεπε να αποβληθεί στο πρώτο μέρος.

Την ευκαιρία να «ξεκολλήσει» από την 6η θέση και να περάσει έστω και προσωρινά στην πρώτη τετράδα πέταξε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν και με παίκτη παραπάνω για όλο το δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έμεινε ισόπαλη 1-1 με την Μπόρνμουθ στο «Όλντ Τράφορντ», έχοντας ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι για να πάρει το προβάδισμα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν από το ξεκίνημα τον έλεγχο του παιχνιδιού, απειλώντας από τα πρώτα λεπτά για να ανοίξουν το σκορ. Μόλις στο 2’ ο Ρούνεϊ αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 5’ ο Μπόρουτς απόκρουσε το πλασέ του Πογκμπά μέσα από την περιοχή. Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών, ο Ρούνεϊ έδωσε πάρε-βάλε στον Ζλάταν αλλά αυτός έχασε το κοντρόλ, ενώ δευτερόλεπτα μετά ο Αφόμπε έφυγε στην κόντρα αλλά γλίστρησε στο τετ-α-τετ με τον Ντε Χέα!

Στο 13’ ο Μπόρουτς έδιωξε το πλασέ του Μαρσιάλ και ένα λεπτό μετά ο Ζλάταν δεν κατάφερε να σκοράρει από το ένα μέτρο ύστερα από γύρισμα του Μαρσιάλ. Στο 20’ ο γκολκίπερ της Μπόρνμουθ είπε νέο «όχι» στον Μαρσιάλ, όμως τρία λεπτά μετά ο Ρόχο έκανε την προβολή μετά από σουτ του Βαλένσια, με αποτέλεσμα να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Γιουνάιτεντ είχε τον έλεγχο, όμως στο 39’ ο Τζόουνς υπέπεσε σε πέναλτι, δίνοντας την ευκαιρία στον Κινγκ να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, το παιχνίδι χάλασε… Ο Μινγκς πάτησε τον πεσμένο Ίμπρα στο κεφάλι κατά την προσγείωση, αυτός στην εξέλιξη τη φάσης του έδωσε αγκωνιά έχοντας ήδη κίτρινη, όμως ο διαιτητής χαρίστηκε και στους δύο, εν αντιθέσει με τον Σέρμαν, ο οποίος πήρε δεύτερη κίτρινη για σπρώξιμο στον Σουηδό επιθετικό.

Με την Μπόρνμουθ να παίζει με δέκα παίκτες, το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε μονόλογο των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Μπόρουτς. Στο 56’ ο Πολωνός κίπερ έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό πλασέ του Πογκμπά, ενώ στο 71’ απόκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Ιμπραΐμοβιτς. Το παιχνίδι είχε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, με τον Πογκμπά να γλιτώνει την κάρτα στο 75’ για χτύπημα με τον ώμο, ενώ στο 78’ ο Άρτερ θα μπορούσε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Γάλλο μέσο.

Η πίεση της Γιουνάιτεντ για το νικητήριο τέρμα δεν απέδωσε καρπούς, αφού στο 90+3’ ο Πογκμπά έκανε… τσαφ από το ύψος του πέναλτι, χάνοντας την ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του. Η Μπόρνμουθ κατάφερε να κρατήσει το 1-1, φεύγοντας με σπουδαίο βαθμό από το «Όλντ Τράφορντ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.