Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντσελίγκα: Σταμάτησε στα οκτώ η Μπάγερν, με Σωκράτη η Ντόρτμουντ

Μπουντσελίγκα: Σταμάτησε στα οκτώ η Μπάγερν, με Σωκράτη η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/2/2017 19:32
Η Μπάγερν διέλυσε με 8-0 το Αμβούργο στο Μόναχο και διατηρήθηκε στο +5 από την 2η Λειψία, που κέρδισε με 3-1 την Κολωνία. Τρίαρα στο Φράιμπουργκ η Ντόρτμουντ (3-0) με σκόρερ τον Σωκράτη.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μπάγερν το παιχνίδι με το Αμβούργο στο Μόναχο. Στο 1000ο ματς του Κάρλο Αντσελότι ως προπονητής, οι Βαυαροί διέλυσαν με 8-0 την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, που είχε εκτός αποστολής τον τραυματία Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ο Βιδάλ άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό και τη σκυτάλη πήρε ο Λεβαντόφσκι, με τον Πολωνό να σημειώνει χατ-τρικ (24’ πεν., 42’, 54’) εκτοξεύοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 56’ ο Αλάμπα μπήκε και αυτός στον πίνακα των σκόρερ και τέσσερα λεπτά μετά ο Αντσελότι πέρασε στο ματς τον Κομάν. Ο Γάλλος άσος έπιασε αμέσως δουλειά, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά (65’, 69’) ενώ το τελικό 8-0 διαμόρφωσε ο Ρόμπεν στο 87’.

Από την άλλη, στο -5 από την κορυφή παρέμεινε η Λειψία, η οποία κέρδισε με 3-1 την Κολωνία. Φόρσμπεργκ (5’), Μάροχ (34’ αυτ.) και Βέρνερ (65’) ήταν οι σκόρερ για τους «ταύρους» που συνεχίζουν σε πορεία Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην 3η θέση με οχτώ βαθμούς λιγότερους βρίσκεται η Ντόρτμουντ, η οποία πέρασε με 3-0 από την έδρα της Φράιμπουργκ. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 13ο λεπτό και ο Ομπαμεγιάνγκ με δύο γκολ (55’, 70’) «καθάρισε» το ματς για τους Βεστφαλούς. Στα άλλα ματς, η Μάιντς πέρασε με 2-0 από την έδρα της Λεβερκούζεν, ενώ η Άουγκσμπουργκ κέρδισε με 2-1 στην έδρα της Ντάρμσταντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.