Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Απογευματινός περίπατος για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Απογευματινός περίπατος για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2017 19:18
Με πρωταγωνιστή τον Σουάρες (2 γκολ, 2 ασίστ) η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 6-0 την Αλαβές εκτός έδρας και πέρασε προσωρινά στην κορυφή, έχοντας βέβαια τρία παιχνίδια περισσότερα από την Ρεάλ. Σοβαρός τραυματισμός για τον Βιδάλ.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Αλαβές. Τρεις μήνες πριν τη μεταξύ τους μονομαχία για τον τελικό του Κυπέλλου, οι Καταλανοί πήραν εμφατική εκτός έδρας νίκη με 6-0, ανεβαίνοντας προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι Καταλανοί είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα, όμως στο 25’ η Αλαβές έχασε τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει, όταν μετά από αντεπίθεση, ο Ερναντέζ βρέθηκε απέναντι από τον Τερ Στέγκεν, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Ισπανό γκολκίπερ. Η Μπαρτσελόνα κράτησε το μηδέν σ’ αυτή τη φάση και στο 37’ μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ. Μετά από εξαιρετικό πάσινγκ γκέιμ, ο Βιδάλ έκανε χαμηλή σέντρα για τον Σουάρες και Ουρουγουανός με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.

Το 2-0 ήρθε τρία λεπτά μετά, όταν μετά από απομάκρυνση του Πατσέκο, η μπάλα βρέθηκε στον Σουάρες και κατέληξε στα πόδια του Νεϊμάρ, που σε κενή εστία διπλασίασε το σκορ των Καταλανών. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’), ο Σάντος σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για να ξαναβάλει στο ματς την Αλαβές και στο 59’ ο Μέσι «καθάρισε» την υπόθεση νίκη με εύστοχο πλασέ. Τέσσερα λεπτά μετά (63’), η Μπαρτσλόνα «χτύπησε» στην κόντρα με τον Σουάρες, ο Ερναντέζ το έκοψε πριν εκτελέσει, όμως η μπάλα βρήκε στον Αλέξις και κατέληξε στα δίχτυα για το 4-0!

Δύο λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ξανά δίχτυα, αυτή τη φορά με τον Ράκιτιτς. Μετά από λάθος του Γιορέντε, ο Σουάρες με τον Μέσι έπαιξαν το ένα-δύο, ο Ουρουγουανός κόπηκε, αλλά ο Ράκιτιτς πήρε το ριμπάουντ και με εξαιρετικό πλασέ εκτόξευσε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 67’, όταν μετά από νέα αντεπίθεση, ο Πατσέκο απόκρουσε το σουτ του Νεϊμάρ, όμως ο Σουάρες πήρε το… ριμπάουντ και «έγραψε» το 6-0. Η Μπαρτσελόνα είχε ευκαιρίες και για 7ο γκολ, όμως στο 85’ οι πάντες στο στρατόπεδο των «μπλαουγκράνα» «πάγωσαν» με τον τραυματισμό του Αλέιξ Βιδάλ, ο οποίος γύρισε τον αστράγαλο του και αποχώρησε με φορείο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.