Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Τσέλσι στο ντέρμπι

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Τσέλσι στο ντέρμπι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2017 16:26
Η Τσέλσι κέρδισε με 3-1 την Άρσεναλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ξέφυγε με +12 από τους «κανονιέρηδες» και παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Μαγικά γκολ από Αζάρ (53’) και Φάμπρεγκας (86’), ο Αλόνσο το πρώτο γκολ (13’), με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για επιθετικό φάουλ. Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Ζιρού (90+1’).

Η Τσέλσι ήταν η μεγάλη νικήτρια στο λονδρέζικο ντέρμπι με αντίπαλο την Άρσεναλ. Οι «μπλε» κέρδισαν με 3-1 τους «κανονιέρηδες» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και έκαναν ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όντας αυτή τη στιγμή στο +12 από την 2η θέση και τις Άρσεναλ και Τότεναμ (παιχνίδι λιγότερο).

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ είχε την πρώτη καλή στιγμή με σουτ του Σάντσες (2’) που έφυγε λίγο άουτ, ωστόσο στο 13’ η Τσέλσι πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Μετά από σέντρα του Πέδρο, ο Ντιέγκο Κόστα έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο, όμως ο Αλόνσο πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στη διεκδίκηση της κεφαλιάς, ο Ισπανός έπεσε με δύναμη στον Μπεγιερίν, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για επιθετικό φάουλ.

Μετά το 1-0, οι «μπλε» είχαν τον απόλυτο έλεγχο, ψάχνοντας τον τρόπο για ένα δεύτερο γκολ. Σε δύο περιπτώσεις ο Ντιέγκο Κόστα δεν έκανε σωστή επιλογή και στο 38’ η Άρσεναλ είχε μεγάλη στιγμή για να φέρει το σκορ στα ίσια, με τον Κουρτουά να πραγματοποιεί εκπληκτική επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά του Γκάμπριελ, κρατώντας το 1-0 μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, η Άρσεναλ έδειχνε να πατάει καλύτερα στα πρώτα λεπτά, ωστόσο το 53’ μίλησε η κλάση του Έντεν Αζάρ. Ο Βέλγος πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο και με μια τρομερή κούρσα, απέφυγε τους Γκάμπριελ, Κοκλέν και Κοσιενλί και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσεχ.

Το γκολ.. έκοψε τα πόδια στους «κανονιέρηδες» και είναι ενδεικτικό ότι η πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος σημειώθηκε στο 78’, με τον Κουρτουά να διώχνει σε κόρνερ τη σέντρα-σουτ του Γουόλκοτ. Δευτερόλεπτα μετά, ο Μουστάφι βρέθηκε μόνος του στο πρώτο δοκάρι ωστόσο η κεφαλιά που επιχείρησε έφυγε άουτ. Στο 83’ ο Κόντε πέρασε στο ματς τον Φάμπρεγκας και τρία λεπτά μετά ο Ισπανός τελείωσε το ματς, σκοράροντας με ψηλοκρεμαστό πλασέ έπειτα από… ασίστ του Τσεχ. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ζιρού, σκοράροντας με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μονρεάλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.