Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πετάει για Αγγλία ο Μιλιβόγιεβιτς

Πετάει για Αγγλία ο Μιλιβόγιεβιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2017 22:06
Με προορισμό το Λονδίνο αναχώρησε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Κρίσταλ Πάλας. Έως τα 16 εκατ. ευρώ φέρεται ότι θα φτάσει το ποσό της μεταγραφής.

Στην Πρέμιερ Λιγκ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την Κρίσταλ Πάλας και ο Σέρβος μέσος θα αγωνιστεί στους «αετούς» και όχι στην Χαλ του Μάρκο Σίλβα που είχε ακουστεί αρχικά.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας ρυθμίζονται αυτήν την στιγμή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό που θα αγγίζει τα 12,5 μέχρι και τα 16 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Την ίδια ώρα, άλλος ένας παίκτης που ανήκει στον Ολυμπιακό ετοιμάζει βαλίτσες για Λονδίνο, καθώς ο Τάσος Καραμάνος φέρεται έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Φούλαμ. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται ότι θα πάρουν περίπου ένα εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, ενώ ένα μικρό ποσοστό θα πάει και στην Φεϊρένσε για να δεχθεί να σπάσει τον δανεισμό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.