Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: «Καθάρισε» η Ατλέτικο, προβάδισμα η Μπαρτσελόνα

Κύπελλο Ισπανίας: «Καθάρισε» η Ατλέτικο, προβάδισμα η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2017 00:27
Η Ατλέτικο κέρδισε με 3-0 την Εϊμπάρ και «καθάρισε» την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, ενώ η Μπαρτσελόνα, με πέναλτι του Νεϊμάρ, νίκησε με 1-0 την Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα» και πήρε προβάδισμα για τους «4».

Με το… ενάμιση πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας βρίσκεται η Ατλέτικο. Οι «ροχιμπλάνκος» νίκησαν με 3-0 την Εϊμπάρ στο «Βιθέντε Καλντερόν» και ουσιαστικά εξασφάλισαν την πρόκριση για τους «4».

Ο Γκριεζμάν άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό ενώ ο ίδιος έδωσε την ασίστ στο γκολ του Γκαμειρό (68’) για το τελικό αποτέλεσμα. Ενδιάμεσα (60’), ο Κορέα (60’) «έγραψε» το 2-0 πετυχαίνοντας το 500ο γκολ της ομάδας του υπό τις οδηγίες του Σιμεόνε σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 1-0 την Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα» και απέκτησε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο «Καμπ Νου». Μάλιστα, αυτή ήταν και η πρώτη νίκη των Καταλανών σ’ αυτό το γήπεδο μετά από δέκα χρόνια!

«Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε ήταν ο Νεϊμάρ (21’), ο οποίος μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Ελουστόντο. Η Μπαρτσελόνα είχε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, αν και στο 90’ στάθηκε τυχερή, καθώς η κεφαλιά του Ιγιαραμέντι από κοντά πέρασε άουτ, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.