Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημα στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ

Επίσημα στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2017 21:47
Προπονητής της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Μανόλο Χιμένεθ. Η Ένωση ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος επιστρέφει για δεύτερη φορά στο «τιμόνι» των «κιτρινόμαυρων», υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το φινάλε της σεζόν με δυνατότητα επέκτασης για ακόμα ένα χρόνο.

Εποχή Χιμένεθ και επίσημα στην ΑΕΚ. Μια ημέρα μετά την αποχώρηση του Ζοζέ Μοράις, η «Ένωση» ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός βρέθηκε μετά τις 20.00 στα γραφεία της Ένωσης, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα και αμέσως μετά η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας τους.

Αυτή θα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της σεζόν, με την «Ένωση» να διατηρεί δικαίωμα ανανέωσης για ένα χρόνο. Ο Χιμένεθ επιστρέφει στην ΑΕΚ μετά από πέντε χρόνια, καθώς ήταν στον πάγκο της ομάδας μας από τον Οκτώβριο του 2010 έως τον Οκτώβριο του 2011, οδηγώντας την στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας τη σεζόν 2010-11.

Η ανακοίνωση:


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός προπονητής αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ παράλληλα η ΑΕΚ διατηρεί δικαίωμα ανανέωσης για ένα χρόνο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ επιστρέφει στην ΑΕΚ μετά από πέντε χρόνια. Ηταν στον πάγκο της ομάδας μας από τον Οκτώβριο του 2010 έως τον Οκτώβριο του 2011, οδηγώντας την στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας τη σεζόν 2010-11.

Είναι γεννημένος στις 26 Ιανουαρίου 1964 στην πόλη Αραάλ της Ανδαλουσίας και έκανε μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα ως αριστερός οπισθοφύλακας στην ομάδα της Σεβίλης (1984-97) αλλά και στην Εθνική Ισπανίας με 15 συμμετοχές τη διετία 1988-90 (με δύο αγώνες στο Μουντιάλ του ’90).

Ως προπονητής εργάστηκε αρχικά για μια επταετία (2000-07) στη δεύτερη ομάδα της Σεβίλης (Sevilla Atletico) και τον Οκτώβριο του 2007 ανέλαβε την πρώτη ομάδα στη θέση του Χουάντε Ράμος. Την οδήγησε στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ 2009-10 αλλά τον Μάρτιο του 2010 η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε.

Ακολούθησε η θητεία του στην ΑΕΚ για σχεδόν ένα χρόνο, ενώ μετά την Ελλάδα επέστρεψε στην Πριμέρα Ντιβισιόν με τη Ρεάλ Σαραγόσα για ενάμιση χρόνο και στη συνέχεια εργάστηκε στην Αλ Ραγιάν του Κατάρ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.