Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Άνετη νίκη για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Άνετη νίκη για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2017 20:15
Με δύο γκολ του Περέιρα ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 τον Λεβαδειακό στην Τούμπα και ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στον δεύτερο γύρο. Το άλλο γκολ ο Μάτος, με δέκα από το 43’ οι φιλοξενούμενοι.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Λεβαδειακό. Ο «δικέφαλος του Βορρά» πήρε εμφατική νίκη με 3-0 στην Τούμπα, εκμεταλλευόμενος και το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 43ο λεπτό λόγω αποβολής του Μεντί.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα και στην πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία κατάφεραν να προηγηθούν. Στο 20’, ο Μπίσεσβαρ έβγαλε εκπληκτική μπαλιά για τον Μάτος και ο Βραζιλιάνος με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.

Στο 32’ ο Ναμάσκο κράτησε τον Λεβαδειακό στο ματς, αποκρούοντας την κοντινή κεφαλιά του Βαρέλα, όμως δέκα λεπτά μετά ο Μεντί ανέτρεψε τον Τζάλμα εκτός περιοχής και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Βλάνταν Ίβιτς έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Φακούντο Περέιρα και ο Αργεντινός δικαίωσε απόλυτα τον προπονητή του, πετυχαίνοντας δύο γκολ. Στο 60’ ο Περέιρα εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Μπίσεσβαρ και «έγραψε» το 2-0, ενώ στο 76’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 από κοντά, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Ναμάσκο σε κεφαλιά του Κλάους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.