Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Με το… ζόρι στους «32» η Λίβερπουλ

Κύπελλο Αγγλίας: Με το… ζόρι στους «32» η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2017 00:31
Χάρη στο πρώτο γκολ του Λούκας Λέιβα μετά από 7 ολόκληρα χρόνια (!), η Λίβερπουλ κέρδισε με 1-0 την Πλίμουθ εκτός έδρας και προκρίθηκε στους «32» του Κυπέλλου.

Πιο δύσκολα απ’ ότι θα περίμενε προκρίθηκε στους «32» του Κυπέλλου η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» νίκησαν με 1-0 την Πλίμουθ της 4ης κατηγορίας και «σφράγισαν» το εισιτήριο για την επόμενη φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Γουλβς.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 18ο λεπτό ο Λούκας Λέιβα, σκοράροντας με την κόκκινη φανέλα για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο του 2010! Η Πλίμουθ δεν πτοήθηκε, είχε δοκάρι στο 74’ με τον Τζέρβις, ενώ λίγο πριν το φινάλε (87’), ο Ντίβοκ Ορίγκι νικήθηκε από τον Λουκ ΜακΚόρμικ από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Λίβερπουλ εξασφάλισε την πρόκριση για στους «32».

Σε άλλα παιχνίδια που οδηγήθηκαν σε επαναληπτικό, η Σαουθάμπτον χρειάστηκε το γκολ του Λόνγκ στο 90+2’ για να κάμψει την αντίσταση της Νόριτς (1-0) και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Από την άλλη, η Νιούκαστλ νίκησε με 3-1 την Μπέρμιγχαμ και εξασφάλισε και αυτή θέση στους «32».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.