Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Στάση… Φλωρεντία για Γιουβέντους

Σέριε Α: Στάση… Φλωρεντία για Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/1/2017 00:41
Με γκολ των Κάλινιτς-Κιέζα η Φιορεντίνα νίκησε με 2-1 την Γιουβέντους στο «Αρτέμιο Φράνκι» και έβαλε φωτιά στην κορυφή, με την Ρόμα να βρίσκεται πλέον στο -1 έχοντας βέβαια παιχνίδι περισσότερο.

Τέλος στο σερί 8 νικών της Γιουβέντους έβαλε η Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» κέρδισαν με 2-1 την «Γηραιά Κυρία» στη Φλωρεντία και επέτρεψαν στην Ρόμα να μειώσει στο -1 τη διαφορά από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, είχαν δοκάρι στο 10’ με τον Βεσίνο και στο 37’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ χάρη σε διαγώνιο πλασέ του Κάλινιτς. Η Γιουβέντους θα μπορούσε να απαντήσει στο φινάλε του ημιχρόνου, όμως το σουτ του Ιγκουαΐν λίγο έξω από την μικρή περιοχή βρήκε σε αμυνόμενους.

Όπως και στο πρώτο μέρος, η Φιορεντίνα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 54’ ο Κιέζα «έγραψε» το 2-0 με εντυπωσιακό βολέ, έπειτα από μακρινή μπαλιά του Μπαντέλι. Η Γιουβέντους απάντησε άμεσα (58’) με εύστοχο πλασέ του Ιγκουαΐν, ενώ στο 78’ ζήτησε πέναλτι για χέρι του Ροδρίγες έπειτα από εκπληκτική ενέργεια του Πιάτσα (άδειασε δύο αντιπάλους).

Στο επόμενο λεπτό ο Ταταρουσάνου απόκρουσε με τα πόδια την κοντινή κεφαλιά του Ιγκουαΐν, ενώ στο 89’ ο Ντιμπάλα βρέθηκε απέναντι στον Ρουμάνο γκολκίπερ αλλά έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ. Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Γιουβέντους βρίσκεται πλέον στο +1 από την 2η Ρόμα, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.