Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναλαμβάνει τη Χαλ ο Μάρκο Σίλβα

Αναλαμβάνει τη Χαλ ο Μάρκο Σίλβα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2017 15:12
Ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός της Χαλ, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να είναι το πρώτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Μάικ Φίλαν.

Η Πρέμιερ Λιγκ θα είναι εκτός απροόπτου ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, που το καλοκαίρι αποχώρησε ξαφνικά από τον Ολυμπιακό, είναι το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Χαλ, που την Τρίτη (3/1) απέλυσε τον Μάικ Φίλαν.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, ο 39χρονος θα ανακοινωθεί την Πέμπτη από την αγγλική ομάδα, η οποία βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με 13 βαθμούς μετά από 20 αγωνιστικές. Οι «Τίγρεις» είναι στο -3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ την ίδια ώρα έχουν πραγματοποιήσει ιστορική πορεία στο Λιγκ Καπ, έχοντας φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού (θα αντιμετωπίσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε διπλά παιχνίδια).

Εφόσον τα δημοσιεύματα επιβεβαιωθούν, αυτή θα είναι η πρώτη δουλειά στην Αγγλία για τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος αναλαμβάνει μια ομάδα με αρκετά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα, με τις σχέσεις οπαδών – διοίκησης να βρίσκονται στα άκρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.