Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόταση Γαλατασαράι σε ΠΑΟΚ για Ροντρίγκες

Πρόταση Γαλατασαράι σε ΠΑΟΚ για Ροντρίγκες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/12/2016 20:14
Δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει συμφωνήσει με την Γαλατασαράι και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την τουρκική ομάδα για το ποσό της μεταγραφής.

Αρκετά πιθανό δείχνει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γκάρι Ροντρίγκες από τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Γαλατασαράι έχει επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον επιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον «δικέφαλο» για το οικονομικό σκέλος.

Η εφημερίδα Sabah αναφέρει πως η τουρκική ομάδα τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη και προσφέρει τρία εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ, ο οποίος ζητάει τέσσερα. Από την άλλη, δημοσίευμα από το gamaspor, αναφέρει πως οι Τούρκοι δίνουν 1.2 εκατ. στον ΠΑΟΚ συν 2.5 ακόμα σε μπόνους.

Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως η πρόταση για τις απολαβές του Ροντρίγκες υπολογίζονται στο 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ υποστηρίζεται πως ο παίκτης αναμένεται να πιέσει από την μεριά του για να συνεχίσει στην Τουρκία, καθώς δεν μπορεί να βρει αυτά τα λεφτά στους Θεσσαλονικείς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.