Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: 13αρι η Τσέλσι, με ανατροπή η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: 13αρι η Τσέλσι, με ανατροπή η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/12/2016 18:52
Η Τσέλσι κέρδισε με 4-2 την Στόουκ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και έφτασε τις 13 σερί νίκες, θέλοντας ακόμα μια για να ισοφαρίσει το ρεκόρ της Άρσεναλ. Με ανατροπή στο φινάλε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2-1 την Μίντλεσμπρο.

Με ονειρικό τρόπο αποχαιρετά το 2016 η Τσέλσι. Οι «μπλε» κέρδισαν με 4-2 την Στόουκ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και έφτασαν τις 13 σερί νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, ξεφεύγοντας προσωρινά με +9 στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ισοφάρισε το ρεκόρ της Άρσεναλ με 13 σερί νίκες σε μια σεζόν και θέλει ακόμα μια για να ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ της Πρέμιερ Λιγκ (σ.σ. και αυτό της Άρσεναλ) με 14 διαδοχικές νίκες.

Οι «μπλε» είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο έπεσαν πάνω στον Γκραντ, ο οποίος πραγματοποίησε κάποιες σπουδαίες επεμβάσεις, κρατώντας το μηδέν. Όλα αυτά μέχρι το 37’ όταν έπειτα από κόρνερ του Φάμπρεγκας, ο Κέιχιλ έλυσε το γόρδιο δεσμό, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους Λονδρέζους.

Η Στόουκ έπιασε στον… ύπνο την Τσέλσι στο ξεκίνημα της επανάληψης, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 46’ με σκόρερ τον Μάρτινς Ίντι. Ωστόσο, οι «μπλε» δεν πτοήθηκαν και στο 57’ πήραν εκ νέου το προβάδισμα με ωραίο σουτ του Γουίλιαν. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν σκληρό καρύδι και στο 64’ ισοφάρισαν εκ νέου με τον Κράουτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της Τσέλσι και έκανε το 2-2.

Το σκορ αυτό δεν έμεινε για πολύ, αφού στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Γουίλιαν εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική κάθετη πάσα του Φάμπρεγκας και δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 3-2. Αυτή ήταν η 100η ασίστ για τον Φάμπρεγκας στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον Ισπανό να γίνεται μόλις ο 4ος παίκτης που φτάνει σ’ αυτόν τον αριθμό στο αγγλικό πρωτάθλημα (σ.σ. Γκιγκς, Ρούνεϊ και Λάμπαρντ οι άλλοι τρεις).

Σ’ εκείνο το σημείο η Στόουκ πέταξε λευκή πετσέτα και στο 85’ ο Ντιέγκο Κόστα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, πετυχαίνοντας ένα πολύ δύσκολο γκολ από πλάγια θέση, φτάνοντας έτσι τα 14 στο πρωτάθλημα.

Με ανατροπή η Γιουνάιτεντ, νίκη-ανάσα για Λέστερ


Πρέμιερ Λιγκ: 13αρι η Τσέλσι, με ανατροπή η Γιουνάιτεντ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «φλέρταρε» έντονα με εντός έδρας γκέλα κόντρα στην Μίντλεσμπρο, ωστόσο τα γκολ των Γάλλων, Μαρσιάλ (85’) και Πογκμπά (86’) έφεραν… τούμπα το ματς (2-1) στο «Όλντ Τράφορντ» και χάρισαν τη νίκη στους «κόκκινους διαβόλους».

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είχε δοκάρι με ψαλιδάκι του Πογκμπά (15’) και ακυρωμένο γκολ με τον Ζλάταν (40’) για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο στο 67’ ο Λιντμπίτερ «πάγωσε» το «Όλντ Τράφορντ», δίνοντας το προβάδισμα στην Μίντλεσμπρο.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η Γιουνάιτεντ θα γνώριζε βαθμολογική απώλεια, έγινε η ανατροπή… α λα γαλλικά Στο 85’ ο Μαρσιάλ ισοφάρισε σε 1-1 μετά από ασίστ του Ιμπραΐμοβιτς και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πογκμπά ολοκλήρωσε την ανατροπή, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν την 5η σερί νίκη τους.

Στα άλλα παιχνίδια, νίκη-μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε η Λέστερ, η οποία κέρδισε με 1-0 την Γουέστ Χαμ χάρη σε γκολ του Σλιμανί (20'). Έτσι, οι πρωταθλητές αποχαιρέτησαν με νίκη το ιστορικό γι' αυτους 2016, ανεβαίνοντας στην 15η θέση με +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Μπέρνλι, με χατ-τρικ του Γκρέι, διέλυσε με 4-1 την Σάντερλαντ και ανέβηκε στην 11η θέση, ενώ η Γουέστ Μπρομ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Σαουθάμπτον στο «Σέντ Μέρις» και την προσπέρασε στην 8η θέση. Τέλος, η Μπόρνμουθ κέρδισε με 3-0 την Σουόνσι στο «Λίμπερτι» και άφησε τους «κύκνους» στον πάτο της βαθμολογίας.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.