Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Λεντέσμα, αδικαιολογήτως απών ο Ιμπάρμπο

Τέλος ο Λεντέσμα, αδικαιολογήτως απών ο Ιμπάρμπο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2016 20:32
Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Κριστιάν Λεντέσμα, με την «πράσινη» ΠΑΕ να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Αδικαιολογήτως απών από την προπόνηση ο Ιμπάρμπο!

Όπως αναμενόταν, ο Κριστιάν Λεντέσμα δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Μετά από συνάντηση του μάνατζερ του 34χρονου με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο Αργεντινός αποτελεί επίσημα παρελθόν από τον σύλλογο (σ.σ οι Ιταλοί γράφουν ότι θα συνεχίσει στην Πεσκάρα).

Την ίδια ώρα, αδικαιολογήτως απών από την προπόνηση του Παναθηναϊκού ήταν ο Ιμπάρμπο. Ο Κολομβιανός δεν ενημέρωσε κανέναν από τους ανθρώπους του τριφυλλιού και μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει… σημάδια ζωής. Από την άλλη, εκτός προπόνησης και ο Μολέδο, του οποίου η πτήση από το Παρίσι ακυρώθηκε και ενημέρωσε σχετικά το σύλλογο.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Λεντέσμα: «Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Κριστιάν Λεντέσμα μετά την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Ο 34χρονος Αργεντινός αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια, σημειώνοντας 4 γκολ.

Ο Παναθηναϊκός τον ευχαριστεί για την παρουσία του στην ομάδα, την απόλυτα επαγγελματική στάση του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.