Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Άδικη η θέση μας στο πρωτάθλημα...»

Μουρίνιο: «Άδικη η θέση μας στο πρωτάθλημα...»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2016 00:14
Ο Ζοζέ Μουρίνιο υποστήριξε ότι η βαθμολογική θέση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική της αγωνιστική αξία και εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποιεί άσχημη σεζόν στο πρωτάθλημα, όντας στην 6η θέση με 21 βαθμούς και στο -9 από την πρώτη τετράδα. Με δηλώσεις του στο «Sky Sports», ο Ζοζέ Μουρίνιο χαρακτήρισε άδικη τη βαθμολογική θέση της ομάδας του, τονίζοντας πως αρκετές ομάδες βρίσκονται πιο ψηλά χωρίς να έχουν την ποιότητα των «κόκκινων διαβόλων»:

«Το βρίσκω άδικο. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαμε περισσότερους βαθμούς επειδή αν κοιτάξετε τη βαθμολογία, φαίνεται ότι αρκετές ομάδες είναι καλύτερες από εμάς, χωρίς αυτό να είναι -κατά τη γνώμη μου- σωστό. Έχουμε αρκετές ισοπαλίες που αξίζαμε τη νίκη. Εάν μετατρέψετε αυτές τις ισοπαλίες σε νίκες, θα ήμασταν στην πρώτη τριάδα ή τετράδα. Επομένως, το βρίσκω άδικο, όμως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε» δήλωσε ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:

«Είμαι απλά απογοητευμένος για το γεγονός ότι βλέπεις κάποιες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ πάνω από εμάς, χωρίς να έχουν τη δική μας ποιότητα. Έχω συνηθίσει σε διαφορετικά αποτελέσματα, ωστόσο, το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Παίζουμε καλά, η οργάνωση είναι καλή, οι παίκτες είναι χαρούμενοι με τον τρόπο παιχνιδιού, υπάρχει εμπιστοσύνη σ’ αυτό που κάνουμε και απλά περιμένουμε να έρθει ένα καλύτερο μομέντουμ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη της ομάδας και τις διαφορές που παρουσιάζει σε σχέση με αυτήν που παρέλαβα. Πάντα λέω το εξής: Όταν παίζεις πολύ καλά, μπορείς να αναμένεις καλά πράγματα, επομένως δεν υπάρχει απογοήτευση, μόνο ελπίδα
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.