Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λαϊκή απαίτηση να παίξει ο Ροναλντίνιο στην Σαπεκοένσε

Λαϊκή απαίτηση να παίξει ο Ροναλντίνιο στην Σαπεκοένσε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2016 16:47
Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα social media, αφού χιλιάδες φίλοι του ποδοσφαίρου ζητούν από τον Ροναλντίνιο να επιστρέψει στην ενεργό δράση για λογαριασμό της Σαπεκοένσε. Σενάρια και για Ρικέλμε.

Αρκετές ομάδες της Βραζιλίας είναι πρόθυμες να παραχωρήσουν δανεικούς παίκτες στην Σαπεκοένσε μετά την αεροπορική τραγωδία που ξεκλήρισε σχεδόν όλη την ομάδα.

Ωστόσο η μεγάλη επιθυμία του κόσμου είναι να δει τον Ροναλντίνιο με τη φανέλα της βραζιλιάνικης ομάδας. Τις τελευταίες ώρες επικρατεί παροξυσμός στα social media όπου μέσω του hashtag #ronaldinhonachape ο κόσμος ζητά από τον έμπειρο άσο να παίξει για την Σαπεκοένσε.

Μάλιστα κάποια δημοσιεύματα, χωρίς να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, υποστηρίζουν ότι ο «Ρόνι» αποδέχτηκε την πρόκληση να αγωνιστεί με τη φανέλα της Σαπεκοένσε, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε. Όλα αυτά βέβαια παραμένουν ακόμα σε επίπεδο φημολογίας και μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ή του συλλόγου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.