Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Αγχωτική νίκη για Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Αγχωτική νίκη για Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2016 19:30
Η Χιχόν έχασε πέναλτι για την ισοφάριση και η Ρεάλ με δύο γκολ του Ρονάλντο (5’ πεν., 18’) πήρε αγχωτική νίκη με 2-1 στο «Μπερναμπέου», ξεφεύγοντας με 7 βαθμούς από τη Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ τα… χρειάστηκε κόντρα στη Χιχόν ωστόσο με δύο γκολ του Ρονάλντο πήρε τη νίκη με 2-1 στο «Μπερναμπέου» και βρίσκεται προσωρινά εφτά βαθμούς μπροστά από την 2η Μπαρτσελόνα.

Η «βασίλισσα» προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Ρονάλντο, ο οποίος έφτασε τις 55 επιτυχημένες εκτελέσεις από την άσπρη βούλα. Στο 18’ ο Πορτογάλος «έγραψε» το 2-0 με καρφωτή κεφαλιά και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβιζιόν που σκοράρει 30+ γκολ για 7 σερί χρονιές. Παράλληλα, ξεπέρασε τα 50 γκολ σ’ όλες διοργανώσεις για το 2016, κάτι που συνέβη για 6η σερί χρονιά.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, αφού η Χιχόν δεν τα παράτησε και στο 35’ μείωσε σε 2-1 με κοντινή προβολή του Καρμόνα. Η Ρεάλ δεν μπόρεσε να πετύχει ένα τρίτο γκολ ώστε να «κλειδώσει» το ματς και στο 77’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ροδρίγκες από τον Νάτσο.

Ο Κροάτης Τσοπ ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο δεν ήταν ψύχραιμος (μέτρησε τον παλμό του πριν σουτάρει!) και έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Ρεάλ ξέφυγε προσωρινά με +7 από την 2η θέση.

Στα αξιοσημείωτα πως η Ρεάλ του Ζιντάν έμεινε αήττητη για 31 παιχνίδια σ' όλες τις διοργανώσεις, ισοφάρισε το ρεκόρ της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι και θέλει άλλα τρία παιχνίδια μακριά από ήττα, για να ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, που κρατάει από τη σεζόν 1988-89.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.