Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Κορυφή με Τουρέ η Σίτι, «κόλλησε» στο μηδέν η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Κορυφή με Τουρέ η Σίτι, «κόλλησε» στο μηδέν η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2016 19:47
Με τον… ξεχασμένο Τουρέ να πετυχαίνει δύο γκολ, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 2-1 από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας και έπιασε την Λίβερπουλ στην κορυφή μετά τη «λευκή» ισοπαλία των «κόκκινων» κόντρα στην Σαουθάμπτον (0-0) στο «Σέντ Μέρις».

Επιστροφή στις νίκες για την Μάντσεστερ Σίτι. Μετά τη «γκέλα» στην έδρα της Μίντλεσμπρο (1-1), οι «πολίτες» κέρδισαν με 2-1 την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο και έπιασαν την Λίβερπουλ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε φανέλα βασικού στον Γιάγια Τουρέ και ο Ιβοριανός άνοιξε το σκορ στο 39’, στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι. Η Κρίσταλ Πάλας πίεσε για την ισοφάριση και στο 66’ έφερε το σκορ στα ίσια χάρη σε γκολ του νεοεισελθόντα Γουίκαμ.

Η Σίτι δεν πτοήθηκε και στο 83’ ξαναπήρε το προβάδισμα με νέο γκολ του Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει από κοντά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 έπειτα από ασίστ του Ντε Μπρούιν.

Πρέμιερ Λιγκ: Κορυφή με Τουρέ η Σίτι, «κόλλησε» στο μηδέν η Λίβερπουλ
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Σίτι ισοβαθμεί στην κορυφή με την Λίβερπουλ, η οποία «κόλλησε» στο 0-0 με την Σαουθάμπτον στο «Σέντ Μέρις».

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε την υπεροχή, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Στο 28’ ο Φόρστερ έβγαλε με το ένα χέρι την προσπάθεια του Μανέ, ο οποίος στο 40’ κόπηκε από τον Φαν Ντάικ πριν βγει τετ-α-τετ με τον Άγγλο γκολκίπερ. Στο 49’ ο Φόντε έκοψε σωτήρια τον Κουτίνιο και στο 67’ ο Φιρμίνο αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Φόρστερ, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Στα άλλα παιχνίδια, η Γουότφορντ κέρδισε με 2-1 την Λέστερ στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» και υποχρέωσε τους πρωταθλητές σε δεύτερη σερί ήττα. Καπουέ (1’) και Περέιρα (12’) πέτυχαν τα γκολ για τους γηπεδούχους, με την ομάδα του Ρανιέρι να μειώνει απλώς με πέναλτι του Μαχρέζ (15’).

Με γκολ του Κόουλμαν στο 89’ η Έβερτον ισοφάρισε σε 1-1 την Σουόνσι στο «Γκούντισον Παρκ» και γλίτωσε τα χειρότερα απέναντι στην ουραγό της Πρέμιερ Λιγκ. Δεύτερη σερί νίκη για την Σάντερλαντ, η οποία διέλυσε με 3-0 την Χαλ στο «Στάδιο του Φωτός» χάρη σε δύο γκολ του Ανιτσέμπε και ένα του Ντεφό (έφτασε τα 150 στην Πρέμιερ Λιγκ). Τέλος, η Μπόρνμουθ έφυγε με νίκη (1-0) από την έδρα της Στόουκ χάρη σε γκολ του Άκε (26’).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.