Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μένει μέχρι νεωτέρας ο Στραματσόνι

Μένει μέχρι νεωτέρας ο Στραματσόνι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2016 21:23
Ο Αντρέα Στραματσόνι παραμένει μέχρι νεωτέρας στον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Αλαφούζο να απαιτεί άμεση βελτίωση της εικόνας του «τριφυλλιού».

Παραμένει, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας, στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (7/11) με τον Ιταλό τεχνικό, απ’ τον οποίο ζήτησε εξηγήσεις για τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, την κακή εικόνα της ομάδας και τους πολλούς τραυματισμούς.

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν –για την ώρα- τον δρόμο τους, καθώς δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κατάλληλη προεργασία για άμεσο αντικαταστάτη. Παράλληλα, ο Στραματσόνι όχι μόνο δεν έδειξε διάθεση παραίτησης, αλλά επεσήμανε ότι ο ίδιος έχτισε αυτήν την ομάδα και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, όντας έντονα δυσαρεστημένος, μίλησε με σκληρή γλώσσα στον Ιταλό, απαιτώντας πειθαρχία, βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών και μόνο νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παρόλα αυτά το γυαλί στις σχέσεις των δύο πλευρών φαίνεται ότι έχει ραγίσει και η διοίκηση αναμένεται να κάνει προεργασία με υποψήφιους μνηστήρες για τη θέση του νέου προπονητή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.