Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Σ-έξι Λίβερπουλ, μόνη στην κορυφή!

Πρέμιερ Λιγκ: Σ-έξι Λίβερπουλ, μόνη στην κορυφή!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2016 18:13
Μια Λίβερπουλ από άλλο πλανήτη νίκησε… μόνο με 6-1 την Γουότφορντ στο «Άνφιλντ» και πηγαίνει στη διακοπή όντας μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Μανέ (27’, 60’), Κουτίνιο (30’), Τσαν (43’), Φιρμίνο (57’) και Βαινάντουμ (90+1’) τα γκολ, δύο δοκάρια είχε ο Στάριτζ!

Επίδειξη δύναμης έκανε η Λίβερπουλ κόντρα στην Γουότφορντ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έδωσε μια ποδοσφαιρική παράσταση επιθετικού ποδοσφαίρου, διαλύοντας με 6-1 την Γουότφορντ στο «Άνφιλντ». Οι «κόκκινοι», που είχαν 17 σουτ στον στόχο (!), έφτασαν τους 26 βαθμούς και πέρασαν μόνοι πρώτοι στην κορυφή με +1 από την 2η Τσέλσι και +2 από Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Η Λίβερπουλ έδειξε τις διαθέσεις της από το ξεκίνημα του αγώνα, απειλώντας από τα πρώτα λεπτά για να πάρει το προβάδισμα το σκορ. Ο χορός των γκολ ξεκίνησε από το 27’, με τον Μανέ να σκοράρει με κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κουτίνιο.

Τρία λεπτά μετά ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που «έγραψε» το 2-0, σκοράροντας με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο. Στο 43’ ο Λαλάνα έδωσε έτοιμο γκολ στον Τσαν για το 3-0 και στο 57’ μοίρασε νέα ασίστ, αυτή τη φορά για τον Φιρμίνο. Η Γουότφορντ δεν μπορούσε να σταματήσει τις επιθετικές επελάσεις των «κόκκινων» και στο 60’ ο Μανέ εκτόξευσε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Παρά το βαρύ σκορ, οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και κατάφεραν να φτιάξουν φάσεις στην εστία της Λίβερπουλ, φανερώνοντας τις αμυντικές αδυναμίες της. Ο Κάριους χρειάστηκε να επέμβει σε δύο περιπτώσεις, όμως στο 76’ ο Γιάνμαατ κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής για την Γουότφορντ, μειώνοντας το σκορ σε 5-1.

Ο Στάριτζ είχε δύο δοκάρια (77’, 88’) και χαμένο τετ-α-τετ (80’) για να βάλει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, όμως στις καθυστερήσεις ο Βαινάλντουμ διαμόρφωσε το τελικό 6-1, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα νίκης για την ομάδα του Κλοπ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.