Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Βαθμό στο 90+6’ ο Άρης, μπουνιές Τζιμπούρ με οπαδό!

Football League: Βαθμό στο 90+6’ ο Άρης, μπουνιές Τζιμπούρ με οπαδό!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2016 17:33
Ο Άρης ήταν ξανά απογοητευτικός και χρειάστηκε πέναλτι του Τάτου στο 90+6’ για να πάρει την ισοπαλία (1-1) από τον Αιγινιακό στο «Κλ. Βικελίδης». Τρομερές εικόνες στο φινάλε, με τον Ράφικ Τζιμπούρ να ανταλλάσσει μπουνιές με οπαδό και μερίδα κόσμου να μαζεύεται έξω από τα αποδυτήρια.

Μετά τη γκέλα στην Καρδίτσα (1-1) ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αιγινιακό στο «Κλ. Βικελίδης», προκαλώντας το ξέσπασμα των οπαδών των «κίτρινων» για την κάκιστη εικόνα της ομάδας στα πρώτα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου μπήκε δυνατά στο ματς, ψάχνοντας ένα γρήγορο τέρμα, ωστόσο μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο η απόδοση της έπεσε και ο Αιγινιακός κράτησε με σχετική άνεση το μηδέν στο πρώτο μέρος.

Στο 52’ ο Μιλούνοβιτς είχε δοκάρι για να δώσει το προβάδισμα στον Άρη, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Παρά την είσοδο του Τζιμπούρ, οι «κίτρινοι» δυσκολεύονταν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Αιγινιακού. Τζιμπούρ (80’) και Τάτος (81’) σπατάλησαν δύο καλές στιγμές και στο 87’ οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το «Βικελίδης» «χτυπώντας» με τον Ραγκέλοφ στην αντεπίθεση.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Άρης πίεσε ασφυχτικά και στο 90+6’ κατάφερε να ισοφαρίσει με εύστοχο πέναλτι του Τάτου, το οποίο κέρδισε ο Τζιμπούρ. Το γκολ όμως δεν πανηγυρίστηκε από κανέναν αφού άπαντες ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες για το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα.

Μάλιστα τα πράγματα ξέφυγαν, καθώς κατά την αποχώρηση των παικτών του Αρη από το γήπεδο προς τη φυσούνα, ένας οπαδός που είχε βρεθεί εκεί (άγνωστο το πώς!), αντάλλαξε μπουνιές με τον Ράφικ Τζιμπούρ! Λίγο αργότερα, μεγάλη μερίδα του κόσμου βρέθηκε έξω από τα αποδυτήρια, ζητώντας εξηγήσεις για την εικόνα της ομάδας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.