Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Με το… αριστερό ο Παναθηναϊκός

Κύπελλο Ελλάδας: Με το… αριστερό ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/10/2016 21:25
Ο Παναθηναϊκός «κόλλησε» στο 0-0 με τον Ηρακλή στη Λεωφόρο, σπαταλώντας ένα… τσουβάλι ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Φωνάζουν για πέναλτι οι «πράσινοι», που ξεκίνησαν με το… αριστερό στο Κύπελλο.

Το… πάθημα της Βέροιας δεν έγινε μάθημα για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχασαν ένα σωρό ευκαιρίες και τελικά έμειναν στο 0-0 με τον Ηρακλή στη Λεωφόρο, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έδωσε φανέλα βασικού σε παίκτες χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής, με τους Εμποκού, Οδ. Βλαχοδήμο, Χουχούμη, Ρινάλντι, Μίγγο και Ρέις να συμμετέχουν για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα. Ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα και απείλησε για πρώτη φορά στο 5’ με μονοκόμματο σουτ του Κουλιμπαλί που πέρασε άουτ.

Στο 12’ ο Ιμπάρμπο μπήκε στην περιοχή και γύρισε τη μπάλα στον Ρινάλντι, ο οποίος καθυστέρησε να πλασάρει και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί του Ηρακλή. Πέντε λεπτά μετά ο Αργεντινός κατάφερε να αστοχήσει από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 19’ το σουτ του Εμποκού πέρασε πάνω από το δοκάρι του Περνίς.

Οι «πράσινοι» είχαν την απόλυτη υπεροχή και στο 22’ απείλησαν με νέο πλασέ του Ρινάλντι, το οποίο πέρασε δίπλα από την εστία. Στο 39’ ο Μίγγος έβγαλε κάθετη πάσα στον Εμποκού, αυτός ανατράπηκε στην περιοχή από τον Κυριακίδη, αλλά ο διαιτητής Καραντώνης δεν υπέδειξε την παράβαση. Τρία λεπτά μετά, ο Ιμπάρμπο έδωσε έτοιμο γκολ στον Ρινάλντι, αλλά ο Περνίς με εντυπωσιακή απόκρουση έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Αργεντινού από τη μικρή περιοχή.

Το ημίχρονο τελείωσε με τον Παναθηναϊκό να είχε οκτώ τελικές προσπάθειες, έναντι καμίας του Ηρακλή. Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (47’) ο Περνίς νίκησε ξανά τον Ρινάλντι, ενώ στο 58’ το σουτ του Ιμπάρμπο πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Ηρακλής δημιούργησε επικίνδυνη στιγμή, με τον Ιβανόφ να κόβει σωτήρια την πάσα προς τον Λουκίνα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι, βλέποντας την επιθετική δυστοκία της ομάδας του, έριξε στο ματς τους Λέτο, Λουντ και Μπεργκ γυρίζοντας το σύστημα σε 4-4-2. Ωστόσο με εξαίρεση μια κοντινή κεφαλιά του Κουτρουμπή στο 77’, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Ηρακλή. Η ομάδα του Αμανατίδη κράτησε το μηδέν και έφυγε με σπουδαίο βαθμό από τη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός για τέταρτο σερί παιχνίδι έμεινε χωρίς νίκη, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.