Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Με Λεβαντόφσκι η Πολωνία, πεντάρες για Ρουμανία-Μαυροβούνιο

Προκριματικά Μουντιάλ: Με Λεβαντόφσκι η Πολωνία, πεντάρες για Ρουμανία-Μαυροβούνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/10/2016 00:17
Με τον Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Πολωνία κέρδισε με 3-2 την Δανία στη Βαρσοβία και πήρε την πρώτη της νίκη στον 5ο όμιλο, ισοβαθμώντας στην κορυφή με Μαυροβούνιο και Ρουμανία, που έριξαν πεντάρες σε Καζακστάν (εντός) και Αρμενία (εκτός) αντίστοιχα.

Η Πολωνία ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι του 5ου ομίλου με αντίπαλο την Δανία. Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφσκι, οι Πολωνοί πήραν τη νίκη με 3-2 στην Βαρσοβία και ανέβηκαν στην κορυφή του ομίλου.

Ο επιθετικός της Μπάγερν έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην Πολωνία με προσωπικό χατ-τρικ (20’, 36’ πεν., 47’). Η Δανία μπήκε ξανά στο ματς με τρομερό αυτογκόλ του Γκλίκ (49’), ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-2 με γκολ του Πόουλσεν (69’).

Με τη νίκη, η Πολωνία έφτασε τους 4 βαθμούς και ισοβαθμεί στην κορυφή με Ρουμανία και Μαυροβούνιο. Η πρώτη διέλυσε με 5-0 την Αρμενία εκτός έδρας, εκμεταλλευόμενη πλήρως την αποβολή του Μαλακιάν στο 3ο λεπτό. Οι Ρουμάνοι πέτυχαν τα τέσσερα από τα πέντε γκολ στο πρώτο μισάωρο (4’ Στάνκου πεν., 10’ Πόπα, 11’ Μαρίν, 29’ Στάντσιου) και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 59' ο Τσιπτσίου.

Από την άλλη, το Μαυροβούνιο διέλυσε με 5-0 το Καζακστάν στη Ποντγκόριτσα χάρη σε γκολ των Τομάσεβιτς (24'), Βούκσεβιτς (59'), Γιόβετιτς (64), Μπετσιράι (73') και Σάβιτς (78').

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:


1. Μαυροβούνιο 4
2. Ρουμανία 4
3. Πολωνία 4
4. Δανία 3
5. Καζακστάν 1
6. Αρμενία 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.