Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Άνετα η Γερμανία, 2x2 το Αζερμπαϊτζάν!

Προκριματικά Μουντιάλ: Άνετα η Γερμανία, 2x2 το Αζερμπαϊτζάν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/10/2016 23:43
Με τον Μίλερ να πετυχαίνει δύο γκολ, η Γερμανία κέρδισε με 3-0 την Τσεχία στο Αμβούργο και έκανε το «2 στα 2», ισοβαθμώντας στην κορυφή του 3ου ομίλου με το Αζερμπαϊτζάν, το οποίο κέρδισε με 1-0 την Νορβηγία.

Μετά την τριάρα στην Νορβηγία, η Γερμανία κέρδισε με 3-0 και την Τσεχία, δείχνοντας από το ξεκίνημα ότι είναι το αφεντικό στον 3ο όμιλο για τα προκριματικά Μουντιάλ της Ρωσίας.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν είχαν ιδιαίτερη δυσκολία να διασπάσουν την τσεχική άμυνα, ανοίγοντας το σκορ στο 13ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Μίλερ. Το 2-0 ήρθε στο 49’ με σουτ του Κρόος από το ημικύκλιο, ενώ στο 65’ ο Μίλερ πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 μετά από γύρισμα του Έκτορ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το 10ο σερί ματς σε προκριματικά Μουντιάλ που η Γερμανία σκοράρει 3+ γκολ, όντας η μοναδική ευρωπαϊκή ομάδα που έχει πετύχει κάτι ανάλογο!

Στα άλλα παιχνίδια, το Αζερμπαϊτζάν νίκησε με 1-0 την Νορβηγία στο Μπακού και έκανε το «2 στα 2», αφήνοντας την αντίπαλο της χωρίς βαθμό μετά από δύο παιχνίδια. Το νικητήριο γκολ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Μεντβέντεβ στο 11ο λεπτό με ωραίο σουτ. Η Νορβηγία δεν βρήκε ποτέ απάντηση, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Ελιονούσι του Ολυμπιακού.

Στο τρίτο ματς, η Β. Ιρλανδία κέρδισε με 4-0 το Σαν Μαρίνο στο Μπέλφαστ. Ντέιβις (26’), Λάφερτι (79’, 90+4’) και Γουάρντ (85’) πέτυχαν τα γκολ των Βρετανών, που εκμεταλλεύτηκαν και το αριθμητικό πλεονέκτημα των φιλοξενούμενων από το 49ο λεπτό.

Η βαθμολογία:


1. Γερμανία 6
2. Αζερμπαϊτζάν 6
3. Β. Ιρλανδία 4
4. Τσεχία 1
5. Νορβηγία 0
6. Σαν Μαρίνο 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.