Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Τεσσάρες κορυφής για Γαλλία-Ολλανδία, μαζί τους και η Σουηδία

Προκριματικά Μουντιάλ: Τεσσάρες κορυφής για Γαλλία-Ολλανδία, μαζί τους και η Σουηδία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/10/2016 00:35
Η Γαλλία διέλυσε με 4-1 την Βουλγαρία, η Ολλανδία κέρδισε με το ίδιο σκορ την Λευκορωσία και αμφότερες ισοβαθμούν στην κορυφή του 1ου ομίλου με την Σουηδία, που επικράτησε με 1-0 του Λουξεμβούργου.

Μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο Μινσκ, η Γαλλία ξέσπασε κόντρα στους Βούλγαρους, τους οποίους διέλυσε με 4-1 στο Παρίσι, έστω και αν το παιχνίδι ξεκίνησε «στραβά» γι’ αυτούς στο «Σταντ ντε Φρανς».

Η Βουλγαρία προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με πέναλτι του Αλεξαντρόφ, όμως οι «τρικολόρ» γύρισαν το ματς πριν το ημίχρονο. Στο 23’ ο Γκαμειρό ισοφάρισε σε 1-1 με ωραία κεφαλιά και τρία λεπτά μετά ο Παγιέτ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Στο 38’ ο Γκριεζμάν «κλείδωσε» τη νίκη των Γάλλων με ωραίο συρτό σουτ και στο 59’ ο άσος της Ατλέτικο έδωσε την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Γκαμεϊρό για το τελικό 4-1.

Πρώτη νίκη με το ίδιο σκορ και για την Ολλανδία, η οποία διέλυσε με 4-1 την Λευκορωσία στο Ρότερδαμ. Ο Πρόουμς με δύο ωραία σουτ (15’, 31’) παραβίασε την εστία του Γκορμπούνοφ, δίνοντας από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων στους «οράνιε». Οι Λευκορώσοι κατάφεραν να μειώσουν στο 47’ με τον Ρίος, όμως Κλάασεν (55’) και Γιάνσεν (64’) «κλείδωσαν» τη νίκη των γηπεδούχων.

Στο άλλο ματς, η Σουηδία κέρδισε με 1-0 στο Λουξεμβούργο και ισοβαθμεί στην κορυφή με Γαλλία και Ολλανδία. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 58o λεπτό ο Λούστινγκ μετά από γύρισμα του Μάρκους Μπέργκ, ο οποίος αγωνίστηκε σ’ όλο το 90λεπτο.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Ολλανδία 4 (5-2)
2. Γαλλία 4 (4-1)
3. Σουηδία 4 (2-1)
4. Βουλγαρία 3 (5-7)
5. Λευκορωσία 1 (1-4)
6. Λουξεμβούργο 0 (3-5)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.