Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Βασάρας, στο «ψυγείο» οι βοηθοί του ΠΑΟ-Αστέρας και Βέροια-ΠΑΟΚ

Τέλος ο Βασάρας, στο «ψυγείο» οι βοηθοί του ΠΑΟ-Αστέρας και Βέροια-ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2016 17:54
Παρελθόν από τη θέση του επιδιαιτητή αποτελεί ο Κύρος Βασάρας, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του. Στο «ψυγείο» οι βοηθοί του Παναθηναϊκός-Αστέρας και Βέροια-ΠΑΟΚ.

Τον διάδοχο του Κύρου Βασάρα αναζητεί η ΕΠΟ, καθώς η σύντομη θητεία του πρώην διεθνούς διαιτητή ως επιδιαιτητή έλαβε τέλος. Όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του, τα καθήκοντά του ολοκληρώθηκαν την 1η Οκτωβρίου και δεν έχει καμία διάθεση να συνεχίσει στο συγκεκριμένο πόστο.

Στο μεταξύ, σε διαθεσιμότητα οδεύει ο βοηθός Χούσκογλου που ακύρωσε το γκολ του Φακούντο Περέιρα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βέροια. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τιμωρία αναμένεται να επιβληθεί και στο β' βοηθό, Δημήτρη Τάτση που υπέδειξε στον διαιτητή Καλογερόπουλο το πρώτο πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο μαρκάρισμα πάνω στο Βιγιαφάνιες.

Αντίθετα, ικανοποιητική κρίνεται η διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ, σύμφωνα με τον παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα, Μιχάλη Ντάκο (Ξάνθης), ο οποίος στην έκθεσή του φέρεται ότι έχει βάλει καλό βαθμό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.