Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Νέα «σφαλιάρα» για Παρί πριν την Άρσεναλ

Σαμπιονά: Νέα «σφαλιάρα» για Παρί πριν την Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/9/2016 01:02
Νέα «σφαλιάρα» για την Παρί Σεν Ζερμέν λίγες μέρες πριν την Άρσεναλ. Μετά την ήττα από την Μονακό, οι Παριζιάνοι ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις κόντρα στην Σεντ Ετιέν (1-1 στο Παρίσι), γνωρίζοντας δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα.

Νέα αποτυχία για την Παρί Σεν Ζερμέν μετά την ήττα από την Μονακό (3-1) στο Πριγκιπάτο. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Σεντ Ετιέν στο Παρίσι, βγάζοντας προβληματική εικόνα στο χορτάρι.

Η Σεντ Ετιέν στάθηκε εξαιρετικά στο πρώτο μέρος κόντρα στους πρωταθλητές, αν και στο 41’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ματουιντί. Ο διαιτητής έδειξε «παίζεται» όμως στο 67’ έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της Παρί σε πέσιμο του Γάλλου μέσου. Ο Λούκας δεν έχασε την ευκαιρία να πάει χαμένη, ανοίγοντας το σκορ για τους Παριζιάνους.

Ο Έμερι έριξε στο ματς τους Ντι Μαρία και Καβάνι, όμως η Παρί δεν κατάφερε να «κλειδώσει» το ματς. Αυτό το πλήρωσε στο 90+2’, με τον Μαλκί να βγάζει τη σέντρα από τα δεξιά και τον Μπέριτς να ισοφαρίζει από κοντά σε 1-1, «παγώνοντας» το «Παρκ Ντε Πρενς».

Η Παρί δεν κατάφερε να κερδίσει για δεύτερο σερί παιχνίδι, ενώ σ’ όλα αυτά προστίθεται και ο τραυματισμός το Κουρζαβά, ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Χρικόβιακ. Μένει να φανεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στην Άρσεναλ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.