Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Φουλ της… ισοπαλίας στον 9ο όμιλο

Προκριματικά Μουντιάλ: Φουλ της… ισοπαλίας στον 9ο όμιλο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/9/2016 00:51
Η Κροατία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Τουρκία στο Ζάγκρεμπ, ενώ ισόπαλο με το ίδιο σκορ έληξε και το παιχνίδι της Ουκρανίας με την Ισλανδία στο Κίεβο. Στο 1-1 και το παιχνίδι της Φινλανδίας με το Κόσοβο, το οποίο πήρε σπουδαίο βαθμό στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή σε διοργάνωση της FIFA.

Τρεις ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) είχε το… μενού στην πρεμιέρα του 9ου προκριματικού ομίλου, δείχνοντας και στην πράξη ότι πρόκειται για έναν από τους πιο αμφίρροπους ομίλους όσον αφορά την πρόκριση στα τελικά της Ρωσίας.

Στο παιχνίδι που κέντρισε τα περισσότερα βλέμματα, Κροατία και Τουρκία συναντήθηκαν ξανά μετά τη μονομαχία τους στο Euro 2016, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες 1-1 στο Ζάγκρεμπ.

Το σκορ του αγώνα διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Στο 44’ ο Ράκιτιτς μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Μόντριτς, όμως στο 45+3’ ο Τσαλχάνογλου ισοφάρισε σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ (η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Πέρισιτς, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα).

Στην επανάληψη, οι Κροάτες πίεσαν για να ξαναπάρουν το προβάδισμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 58’ ο Μάντζουκιτς αστόχησε με κοντινή προβολή, ενώ στο 75’ ο φορ της Γιουβέντους δεν κατάφερε να νικήσει τον Βολκάν με κεφαλιά. Ο Τούρκος τερματοφύλακας κράτησε το 1-1 μέχρι το φινάλε, λέγοντας «όχι» και σε διαγώνιο σουτ του Μπαντέλι στο 90’.

Στο Κίεβο, Ουκρανία και Ισλανδία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τον Γιαρμολένκο να ισοφαρίζει στο 41’ το γκολ του Φινμπόγκασον στο 5ο λεπτό του αγώνα. Οι Ουκρανοί θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή στο 83’, ωστόσο ο Κονοπλιάνκα αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

Στο 3ο παιχνίδι, το Κόσοβο συνδύασε με βαθμό το πρώτο του επίσημο παιχνίδι, αποσπώντας εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 από την Φιλανδία στο Τούρκου. Ο Αραγιούρι (18’) άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως το Κόσοβο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 60’ με εύστοχο πέναλτι του Μπερίσα.

Η βαθμολογία του 9ου ομίλου:


1. Τουρκία 1
2. Κροατία 1
3. Ισλανδία 1
4. Ουκρανία 1
5. Κόσοβο 1
6. Φινλανδία 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.