Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Ξεκίνημα με 8αρα για Ισπανία, «διπλό» η Ιταλία

Προκριματικά Μουντιάλ: Ξεκίνημα με 8αρα για Ισπανία, «διπλό» η Ιταλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/9/2016 23:50
Με σπασμένα φρένα ξεκίνησε η Ισπανία την πορεία της στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018. Οι «φούριας ρόχας» διέλυσαν με 8-0 το αδύναμο Λιχτενστάιν και ξεκίνησαν με το… δεξί την προκριματική φάση για τα γήπεδα της Ρωσίας. «Διπλό» στο Ισραήλ η Ιταλία (3-1).

Επίδειξη δύναμης έκανε η Ισπανία απέναντι στο Λιχτενστάιν. Η ομάδα του Χούλεν Λοπετέγκι ισοπέδωσε με 8-0 το Λιχτενστάιν στο Λεόν και μπήκε με το… δεξί στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Ντιέγκο Κόστα επέστρεψε στους «φούριας ρόχας» και στο 10ο λεπτό άνοιξε το χορό των γκολ, «γράφοντας» το 1-0. Το σκορ έμεινε αμετάβλητο μέχρι το ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη το Λιχτενστάιν παραδόθηκε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων.

Από δύο πέτυχαν οι Σίλβα (59’, 90+1’) και Μοράτα (82’, 83’). Ο τελευταίος ήρθε από τον πάγκο, παίρνοντας τη θέση του Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 66’. Τα άλλα γκολ σημείωσαν οι Σέρχι Ρομπέρτο (55’) και Βιτόλο (60’), ενώ ο Νολίτο έκανε χατ-τρικ στις ασίστ!

Με το δεξί η Ιταλία, διακόπηκε το Αλβανία-ΠΓΔΜ


Προκριματικά Μουντιάλ: Ξεκίνημα με 8αρα για Ισπανία, «διπλό» η Ιταλία
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ιταλία κέρδισε με 3-1στο Ισραήλ και ισοβαθμεί με τους Ισπανούς στην κορυφή του γκρουπ.

Ο Τζιαμπιέρο Βεντούρα έκανε επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο της Ιταλίας και είδε την ομάδα του να ανοίγει το σκορ στο 14ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Πελέ. Το δεύτερο ιταλικό τέρμα ήρθε στο 31’, με τον Καντρέβα να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Μποναβεντούρα στα όρια της περιοχής.

Το Ισραήλ δεν πτοήθηκε και στο 35’ επέστρεψε στο ματς χάρη σε τρομερή λόμπα του Μπεν Χαίμ. Η φάση ξεκίνησε από λάθος του Κιελίνι, ο οποίος στο 57’ είδε δεύτερη κίτρινη, γκρεμίζοντας αντίπαλο του σε αντεπίθεση του Ισραήλ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα, πιέζοντας ασφυχτικά την «σκουάτρα ατζούρα». Ο Μπουφόν με κάποιες σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το 2-1 και στο 83’, μετά από βολέ του Ιταλού πορτιέρο, ο Ιμόμπιλε σκόραρε από διαγώνια θέση, «σφραγίζοντας» τη νίκη για την Ιταλία.

Το 3ο παιχνίδι ανάμεσα στην Αλβανία και την ΠΓΔΜ διακόπηκε λόγω βροχής στο 77' (με το σκορ στο 1-1) και τα υπόλοιπα λεπτά θα διεξαχθούν την Τρίτη (6/9).

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:


1. Ισπανία 3
2. Ιταλία 3
3. ΠΓΔΜ 1(εκκρεμεί)
4. Αλβανία 1 (εκκρεμεί)
5. Ισραήλ 0
6. Λιχτενστάιν 0

*ο πρώτος προκρίνεται απευθείας, οι οκτώ καλύτεροι δεύτεροι παίζουν μπαράζ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.