Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα στο «Έμιρειτς» με νικήτρια τη Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα στο «Έμιρειτς» με νικήτρια τη Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2016 20:01
Σ’ ένα τρομερό παιχνίδι στο «Έμιρειτς», η Λίβερπουλ κέρδισε με 4-3 την Άρσεναλ και ξεκίνησε εντυπωσιακά τη νέα σεζόν. Δύο γκολ ο Κουτίνιο (45+1’, 56’) που τραυματίστηκε, Λαλάνα (49’) και Μανέ (63’) τα άλλα γκολ των «κόκκινων». Προηγήθηκαν με Γουόλκοτ (31’) οι «κανονιέρηδες», ωστόσο στη συνέχεια δέχτηκαν τέσσερα γκολ και μείωσαν απλώς με Τσάμπερλειν (64’) και Τσέιμπερς (75’).

«Έβρεξε» γκολ στο «Έμιρειτς». Σ’ ένα παιχνίδι διαφήμιση του επιθετικού ποδοσφαίρου, η Λίβερπουλ κέρδισε με 4-3 την Άρσεναλ και ξεκίνησε με σπουδαίο «διπλό» τις υποχρεώσεις της στη νέα Πρέμιερ Λιγκ.

Η Άρσεναλ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 28’ είχε «χρυσή» ευκαιρία για να προηγηθεί, κερδίζοντας πέναλτι σε ανατροπή του Γουόλκοτ από τον Μορένο. Ο Άγγλος επιθετικός δεν κατάφερε να νικήσει τον Μινιολέ από τα έντεκα βήματα αλλά δευτερόλεπτα μετά πήρε το… αίμα του πίσω, «γράφοντας» το 1-0, μετά από εξαιρετική πάσα του Αϊόμπι.

Μετά το γκολ, η Λίβερπουλ ανέβασε την απόδοση της και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+1’) κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσα με μαεστρική εκτέλεση φάουλ του Κουτίνιο. Στο ξεκίνημα τα επανάληψης, η Άρσεναλ έμεινε στα… αποδυτήρια και η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε την ανατροπή με τρία γκολ σε διάστημα 14 λεπτών.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 49’, με τον Βαϊνάλντουμ να γυρνάει ωραία την μπάλα για τον Λαλάνα και αυτός από δύσκολη θέση νίκησε τον Τσεχ για το 2-1! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε την πλήρη υπεροχή και στο 56’ διεύρυνε το προβάδισμα της με εξαιρετικό πλασέ του Κουτίνιο. Δύο λεπτά μετά, ο Τσεχ έδιωξε σωτήρια το σουτ του Βραζιλιάνου, όμως στο 63’ δεν κατάφερε να απομακρύνει και αυτό του Μανέ, με τον Σενεγαλέζο να σκοράρει στο επίσημο ντεμπούτο του για το 4-1!

Στο επόμενο λεπτό ο Τσάμπερλειν μείωσε σε 4-2 με τυχερό γκολ (η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και ξεγέλασε τον Μινιολέ) και στο 70’ ο Τσαν αντικατέστησε τον Κουτίνιο, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού.

Η Άρσεναλ έψαχνε το γκολ για να επιστρέψει στο ματς και το βρήκε στο 75’ με κεφαλιά του Τσέιμπερς. Ο Άγγλος αμυντικός πήδηξε ψηλότερα από όλους, μετά από εκτέλεση φάουλ του Καθόρλα, ωστόσο το 4-3 υπέρ των φιλοξενούμενων ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση και η Λίβερπουλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από το Λονδίνο, ξεκινώντας με το… δεξί τη νέα σεζόν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.