Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λίγκ: Πρεμιέρα με τριάρα για Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λίγκ: Πρεμιέρα με τριάρα για Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2016 17:30
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο κέρδισε με 3-1 την Μπόρνμουθ στο «Βιτάλιτι Στέντιουμ», με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να σκοράρει (64’) στο ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ. Μάτα (40’) και Ρούνεϊ (59’) τα άλλα γκολ, μείωσε στο 69’ ο Σμιθ.

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο νέο πρωτάθλημα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρασαν με 3-1 από την έδρα της Μπόρνμουθ και ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε το «2 στα 2» στον πάγκο της νέας του ομάδας μετά και τη νίκη στο Κομιούνιτι Σίλντ με αντίπαλο την Λέστερ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε στη διάθεση του τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος κουβαλούσε τιμωρία από την περασμένη σεζόν με την Γιουβέντους. Αντίθετα, βασικοί ξεκίνησαν οι νεοαποκτηθέντες Ιμπραΐμοβιτς και Μπεγί, ενώ ο Μχιταριάν μπήκε στο τελευταίο τέταρτο ως αλλαγή του Μάτα.

Ο Ισπανός θεωρείται από τα αγγλικά Μέσα ως υποψήφιος για αποχώρηση, ωστόσο βρίσκονταν κανονικά στο βασικό σχήμα και μάλιστα άνοιξε το σκορ στο 40ο λεπτό. Μετά από τραγικό λάθος της άμυνας της Μπόρνμουθ, η μπάλα στρώθηκε στον Μάτα και αυτός με πλασέ σε κενή εστία «έγραψε» το 1-0.

Μέχρι εκείνο το σημείο, η Γιουνάιτεντ αδυνατούσε να απειλήσει την εστία της Μπόρνμουθ, η οποία είχε καταφέρει να περιορίσει σημαντικά τα ατού των «κόκκινων διαβόλων». Μετά το 1-0 τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους και το δεύτερο γκολ ήρθε στο 59’ με κοντινό πλασέ του Ρούνεϊ.

Πέντε λεπτά μετά, στον πίνακα των σκόρερ μπήκε και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός φορ επιχείρησε διαγώνιο σουτ, με τη μπάλα να πηγαίνει στην απέναντι γωνία και να καταλήγει στα δίχτυα. Η Μπόρνμουθ κατάφερε να μειώσει στο 69’ με τον Σμιθ, όμως στα υπόλοιπα λεπτά δεν μπόρεσε να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ και να επιστρέψει στο ματς. Το 3-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Γιουνάιτεντ ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.