Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπροστά έβαζε, πίσω «έμπαζε»

Μπροστά έβαζε, πίσω «έμπαζε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/7/2016 20:13
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 3-1 κόντρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου, ωστόσο στη συνέχεια πλήρωσε τα παιδικά λάθη στην άμυνα και ηττήθηκε με 4-3 σε φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία.

Την πρώτη του ήττα επί ολλανδικού εδάφους γνώρισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ηττήθηκε με 4-3 από την Στεάουα Βουκουρεστίου, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ίβιτς επέλεξε ως βασική ενδεκάδα τους Βελλίδη, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζά, Γιαννούλη, Χαρίση, Τζιόλη, Πέλκα, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Κουλούρη. Ο «δικέφαλος του Βορρά» μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 3ο λεπτό του παιχνιδιού με κεφαλιά του Κουλούρη.

Οι παίκτες της Στεάουα προσπάθησαν να απαντήσουν και τα κατάφεραν στο 23’ με κεφαλιά του Ενάτσε από τη μικρή περιοχή. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα και στο 29’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με αυτογκόλ του γκολκίπερ Κογιακάρου, ο οποίος έχασε το κοντρόλ της μπάλας μετά από γύρισμα του Πιντίλι.

Τρία λεπτά μετά ο Ροντρίγκες έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον ΠΑΟΚ, «γράφοντας» το 3-1 με εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο. Ωστόσο, ο «δικέφαλος του Βορρά» φανέρωσε αρκετά προβλήματα στη άμυνα και η Στεάουα κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς πριν το ημίχρονο.

Στο 37 ο Στάντσιου έκλεψε τη μπάλα από τον Τζιόλη και πλάσαρε εύστοχα για το 3-2 ενώ δύο λεπτά μετά ο Τουντόριε εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Βελλίδη και από κοντά έφερε το σκορ στα ίσα. Η ανατροπή για τους Ρουμάνους ολοκληρώθηκε στο 45’ με τον Τουντόριε να «γράφει» τα 4-3 με εύστοχο πλασέ.

Στην επανάληψη, ο Ίβιτς πέρασε τους Γλύκο, Λέοβατς, Κάμπος και Μάτος αντί των Βελλίδη, Γιαννούλη, Κίτσιου και Ζάιρο και λίγο αργότερα μπήκαν οι Χατζιησαΐας, Τζαβέλλας, Τσίμιροτ, Περέιρα, Κλάους αντί των Τζαβέλα, Κρέσπο, Τζιόλη, Κουλούρη και Πέλκα.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έβγαλε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και δυσκολευόταν να διασπάσει την άμυνα της Στεάουα. Σε αντίθεση με το… τρελό πρώτο μέρος, το παιχνίδι κύλισε χωρίς αξιόλογες φάσεις και το 4-3 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.