Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Γιουβέντους με το «10» στη φανέλα ο Τέβες!

Στη Γιουβέντους με το «10» στη φανέλα ο Τέβες!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/6/2013 22:47
Παίκτης της Γιουβέντους είναι πλέον ο Κάρλος Τέβες ο οποίος επέλεξε την φανέλα με το «10» του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο σε μία απόφαση που έχει διχάσει τους οπαδούς ομάδας. «Με ήθελε η Μίλαν» αποκάλυψε ο παίκτης.

Ο Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ιταλίας, με το ποσό της μεταγραφής να αγγίζει τα 12 εκατ. ευρώ (9 εκατ. +3 μπόνους). Ωστόσο ο ίδιος προέβη σε μία κίνηση που έχει ήδη συζητηθεί αρκετά, καθώς διάλεξε την φανέλα με το νούμερο «10» η οποία ανήκε στον μεγάλο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Η απόφαση αυτή έχει διχάσει τους οπαδούς των «μπιανκονέρι», καθώς αρκετοί εξ’ αυτών ζήτησαν αυτοπρόσωπος από τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Σίτι να επιλέξει την ιστορική πλέον φανέλα για τον σύλλογο όταν αυτός πάτησε το πόδι του στο Τορίνο, ωστόσο υπάρχει και η άλλη πλευρά των οπαδών η οποία αποδοκίμασε αυτή την κίνηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις στο «sky italia», επιβεβαίωσε πως τον ήθελε η Μίλαν, ωστόσο αυτός προτίμησε την «Γηραιά Κυρία»: «Η Γιουβέντους με ήθελε περισσότερο από τη Μίλαν. Θα πω περισσότερα στην συνέντευξη Τύπου», δήλωσε ο Αργεντινός άσος ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί την Πέμπτη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.